LIFE ESTETICA NA NOVOJ LOKACIJI

CENTAR ZDRAVLJA I LJEPOTE LIFE ESTETICA Ponovo otvorio svoja vrata na novoj lokaciji

Mlada poduzetnica, majstor kozmetičar, Jasmina Vrbanec, već osmu godinu vodi svoj salon ljepote. Ove godine odlučila je preseliti na novu lokaciju u Strahoninec, na adresu Žrtava fašizma 113.

S velikim zadovoljstvom Jasmina Vrbanec nam je pokazala novi salon, i kako sama kaže, njezino i vaše malo carstvo ljepote.

Potporu njezinom radu dao je i načelnik Strahoninca Franjo Lehkec koji je ponosan što je njihovo mjesto dobilo ovakav centar te je Jasmini poželio puno sreće u daljnjem poslovanju.

Life estetica  stručan je i prepoznatljiv centar koji pod vodstvom Jasmine Vrbanec, garantira da se bez ustručavanja možete prepustiti njihovim iskusnim rukama. Svoje znanje i iskustvo rado prenosi i na Ivanu Bašek i Paulu Vugrin koje u Centru obavljaju praktični dio nastave.  

Ne može svatko stvoriti ljepotu i samopouzdanje, a stvaranje iste težak je posao. Neka vam naš salon bude pravi mali hram opuštanja i obnove vašeg tijela i duha. Uz ugodnu atmosferu, očaravajuće melodije i sjajne vibracije te individualan pristup postanite i vi kraljica ljepote – poručila je Jasmina.

Uz jedinstven i cjelovit pristup zdravlju i ljepoti ponuda njihove usluge je kompletna a sastoji se od klasične i medicinske masaže, tretmana i njege lica i tijela, anticelulitnog programa / maderoterapije, depilacije, medicinske pedikure i njege stopala, manikure, lashlift/brow lift te šminkanja.

Svim klijentima osiguran je parking što omogućuje neometan boravak u Centru zdravlja i ljepote Life estetica.

Radno vrijeme je: ponedjeljak, srijeda i petak od 13 do 20 sati, utorak i četvrtak od 8 do 15 sati, subota od 8 do 13 sati. Možete ih kontaktirati na tel. 099 416 99 64

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije