Vijesti / Promo
Promo
VANJSKO OGLAŠAVANJE Osim digitalnog oglašavanja, kod nas možete zakupiti jumbo plakate postavljene diljem Međimurja

JUMBO PLAKATI

VANJSKO OGLAŠAVANJE Osim digitalnog oglašavanja, kod nas možete zakupiti jumbo plakate postavljene diljem Međimurja

Vrijeme je da istražite, prepoznate i iskoristite sve prednosti online oglašavanja u kombinaciji s vanjskim oglašavanjem te usmjerite svoje poslovne i marketinške napore tamo gdje se vaši kupci ili korisnici nalaze – online i tamo gdje svakodnevno fizički prolaze

Zašto koristiti vanjsko oglašavanje?

  • pristupačna cijena
  • optimalna pokrivenost Međimurske županije
  • uočljiv vozačima i populaciji koja odlučuje o kupovini i najviše troši
  • mogućnost kombinacije dvaju formata oglašavanja za postizanje najbolje uočljivosti

KLJUČ U RUKE

Za potrebe svojih klijenata odrađujemo sve potrebne poslove, od izrade grafičkog vizuala, tiska, postavljanja i održavanja plakata i španmastera. 

JUMBO PLAKATI

Klasični billboardi poznatiji kao jumbo plakati koji se nalaze uz prometnice, dimenzija su 504×238 cm i najzastupljeniji su oblik vanjskog oglašavanja. Unutar oglasne mreže online medija eMedjimurje raspolažemo osvijetljenim i neosvijetljenim plakatima, a za posebne potrebe klijenata, kao dio neuobičajenih kreativnih rješenja, moguće je iznajmiti i nekoliko plakatnih površina u nizu i na taj način oglašavati na nekoliko puta većoj površini od standardne.

Višegodišnje iskustvo u poslovima oglašavanja omogućilo nam je mogućnost ponude oglasnih površina velikog formata na vrhunskim lokacijama. Naše lokacije odlikuje odlična vidljivost i smještaj uz prometnice sa najjačim frekvencijama prometa.

Plakati su postavljeni uz sve glavne prometne pravce, u gradovima Međimurske županije (Čakovec, Prelog i Mursko Središće) te uz obilaznice, ali i gradske i prigradske prometnice (Nedelišće, Pušćine, Donji Vidovec, Štefanec,...). Uz plakate u Međimurskoj županiji, nudimo i jednu plakatnu poziciju u Varaždinu te u Ludbregu.

Na ovoj poveznici možete prelistati KATALOG naših jumbo plakata s detaljnim opisom i fotografijama lokacija.

ŠPANMASTERI

Španmasteri služe kao putokazi ili za označavanje trgovačkih centara i raznih drugih objekata, a nalaze se . Najbolji efekt postiže se kad se poruka pojavljuje u neprekinutom nizu od 3 ili više špan mastera za redom. Obzirom na svoju veličinu i visinu na kojoj je postavljen, nije preporučljivo za poruke koje sadrže više riječi ili fotografija. Osvjetljen je tako da omogućuje 24-satnu vidljivost poruke.

Trajanje zakupa

PLAKATI se mogu zakupiti na minimalno mjesec dana, dok se ŠPANMASTERI zakupljuju na period od minimalno 12 mjeseci (ovisno o lokacijama to može biti i kraći period). 

KONTAKT

Sve dodatne informacije te trenutnu raspoloživost plakata i španmastera, kao i konkretnu ponudu - možete zatražiti na e-mail: marketing@emedjimurje.hr 

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci