Footshop.hr

NABAVITE IH PRVI Pronašli smo tenisice koje će biti hit ove sezone

Tenisice su danas gotovo nezaobilazni modni dodatak za sve prilike, od sportskih aktivnosti do večernjih izlazaka, a izrazito su popularan dio modnog svijeta pod čijom kapom se zahvaljujući ekstravaganciji dizajnera modnih kuća kontinuirano razvijaju i mijenjaju kako bi pojedini modeli postali globalno prihvaćena "it” obuća. Evo koji modeli su nam privukli pažnju:

Ova dva modela ne nose baš svi, a super popularni su u svijetu

Kad je riječ o razini poželjnosti, jedan od brendova se posebno ističe u tom smislu. Riječ je o Vansu i njihovim kultnim skejterskim tenisicama prvi put predstavljenima još 1966. godine. Od tada su ove tenisice doživjele nekoliko transformacija i danas se smatraju kultnim komadom obuće omiljene među mlađim generacijama i otkačenim modernim starijim generacijama koji vole nešto drugačije i žele izraziti svoju individualnost. 

Dolaze u nekoliko stilova, uključujući slip-on, Vans Old Skool i authentic, koji su svi postali prepoznatljivi simboli ovog brenda. Jedan od razloga zašto su Vans tenisice postale toliko popularne je i njihova suradnja s različitim brendovima i umjetnicima.

Izvor slike: Footshop.hr

Prije par mjeseci svjedočili smo povratku adidas Samba tenisica do kojih je danas praktički nemoguće doći, pa je za očekivati kako bi se u skoroj budućnosti moglo dogoditi isto i s ovim brendom. 

Uz Vansice svjedočimo i porastu popularnosti brenda Asics čiji su minimalistički modeli u kombinacijama bijele, crne i smeđe u punom zamahu, baš kao i sportski model GEL KAYANO.

Ako ste neodlučni odaberite ovaj stil tenisica

Uz toliko široku ponudu tenisica raznih stilova i boja, koji put vam se može činiti da nikad nećete donijeti dobru odluku jer je u modi trenutno baš sve. Od old shool stilova do futurističkih, šarenih do minimalističkih, pa ako spadate u kategoriju ljudi koji ne znaju što odabrati predlažemo vam da se fokusirate prvo na boje odjeće koja prevladava u vašem ormaru i vaš stil odijevanja. 

Ako ste često u trapericama sjajno će vam pristajati tenisice bijele, tamno plave ili bež boje u sportskom, pomalo “dads sneakers” trendu ili niske minimalističke tenisice, a sve ih možete pronaći ako kliknite ovdje

Žene pretežito kombiniraju sportske tenisice, onakve kakve su nosili njihovi roditelji, a koje su poznate pod nazivom “dads sneakers”, s trapericama širokih nogavica ili tajicama pa čak i slip haljinama. 

Muškarci često biraju klasične tenisice ili retro modele s prugama brenda adidas, Nike, New Balance u osnovnim bojama…

Prednost ove sezone je što s izborom tenisica zaista ne možete pogriješiti jer je trenutno u modi baš sve te nema bojazni od biranja tenisica koje su demode ili će to ubrzo postati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije