OTVORENO

NOVO U ČAKOVCU Trgovina prirodnom hrvatskom kozmetikom otvorila svoja vrata

Zbog uvjerenja da prirodna kozmetika treba biti dostupna svima jer spol, dob ili društveni status ne smiju biti prepreka zdravoj i njegovanoj koži i kosi, mladi ekonomist iz Okruglog Vrha, Karlo Kovač, danas je otvorio vrata nove trgovine u Čakovcu. 

– Prirodna kozmetika puno je više od pukog trenda, ona je odgovor na želju za zdravijim životom. Većina nas koristi konvencionalne kozmetičke proizvode u svakodnevnom životu, no činjenica je da je prirodna kozmetika bolja za zdravlje, za okoliš te za našu kožu i kosu, ističe Kovač.

Karlo Kovač i djevojka Rahela Zadravec

U asortimanu novootvorene trgovine Crosmetica u Strossmayerovoj ulici u Čakovcu, nudit će se razni kozmetički proizvodi, proizvodi za bebe, proizvodi za njegu životinja u manjem obimu (za pse), čajevi i čajne mješavine. Moći će se pronaći razni proizvodi za pranje i njegu kose i vlasišta (kruti i tekući šamponi, balzami, maske), pilinzi za lice i tijelo, losioni, balzami za usne, sapuni, kreme protiv bora, celulita i slično, soli za kupanje, kreme za hemoroide, proizvodi protiv komaraca, ušiju i drugih napasti te razna eterična ulja i difuzori…

Zapratite trgovinu Crosmetica i na Facebooku.

>> OTVORENJE Crosmetica – hrvatska prirodna kozmetika

Trgovina Crosmetica je u prvim danima za sve svoje kupce pripremila male poklon proizvode koje će dobivati kao znak zahvale za podršku i kupnju u Crosmetici.

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovine Crosmetica u Strossmayerovoj ulici 5, u Čakovcu, bit će svakog radnog dana od 8.30 do 20.00 sati, a subotom od 8.00 do 12.00 sati.

Osim fizičke trgovine koja se ove subote otvara u centru grada Čakovca, najavljeno je i otvaranje web shopa Crosmetica.com kako bi kupci mogli kupovati i iz udobnosti vlastitog doma. Nakon online kupnje, proizvodi će se moći besplatno preuzeti u trgovini ili dostaviti na adresu putem GLS dostave.

Na današnjem otvorenju, osim prvih kupaca, nazočili su i prijatelji Lara Zadravec, Dino Levačić, David Štefulj i Dino Kovač. 

>>>> OTVORENJE TRGOVINE Ove subote u Strossmayerovoj ulici otvara se trgovina prirodne kozmetike Crosmetica <<<<

DARIVANJE!

Pobjedniku nagradne igre koju u suradnji s trgovinom Crosmetica organiziramo na našoj Facebook stranici eMedjimurje, darovat će se poklon paket s mirisom lavande koji sadrži sol za kupanje, balzam za usne i kremu za lice. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije