STROJNO ŽBUKANJE ZGRADA

Z i G ŽBUKE IZ KNEZOVCA U suradnji sa Strabagom krećemo u obnovu Petrinje

Za dobrog radnika u Z i G žbukama uvijek ima mjesta. Javite im se i budite dio tima Z i G žbuke

Z i G žbuke iz Knezovca, građevinska su tvrtka specijalizirana za strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih objekata, te postavljanje glazura i termofasada. Nakon višegodišnjeg iskustva rada na fasaderskim i žbukerskim poslovima u Njemačkoj, pred nepunih 6 godina započeli su djelatnost u RH. Kvaliteta izrade i pouzdanost izvođenja radova prepoznata je od strane manjih, ali i većih investitora i građevinskih tvrtki.

Opremljeni vlastitim strojevima za žbukanje, voznim parkom i svom opremom u mogućnosti su odgovoriti i na najsloženije zahtjeve tržišta bez suvišnih popravaka. 

Rio Rijeka, najveći projekt iz 2021. godine koji su radili dobio je svoje stanovnike te je i službeno otvoren

Kao suradnike prepoznale ih velike firme

Uz stalno izvođenje strojne žbuke na obiteljskim stambenim objektima, u potpunosti samostalno odrađuju i poslove fasaderskih i žbukerskih radova na velikim objektima te uspješno i dugoročno surađuju s renomiranim tvrtkama posebnih profila i zahtjeva kao što su Kamgrad, Strabag, Baumit, Sistem MEP, Međimurje graditeljstvo, Bratić d.o.o., 4K Projekt, Milena gradnja i TSG. S njima su odradili i velike projekte kao što su Institut za medicinu, Filozofski fakultet, zgrada OŠ Jure Kaštelana u Zagrebu i mnoge druge.

>> Z i G ŽBUKE Kreću u obnovu Petrinje

–         Na ovom smo području jedni od rijetkih koji radimo gipsanu žbuku. Kombinacija s fasadama ili stiroporom idealna je vanjska ovojnica jer je porozna i diše. Radimo s  najkvalitetnijim materijalima koji su dostupni na EU tržištu. Višegodišnju suradnju imamo s Baumitom i zadovoljni smo. To što smo se na samom početku opredijelili za kvalitetu izrade i materijala, dovelo nas je do toga da nas traže velike građevinske tvrtke, rekao nam je Zoran Mezga, vlasnik i direktor firme Z i G ŽBUKE iz Knezovca. 

Najveći projekat – rad na obnovi Petrinje

Prošla 2022. godina bila im je najuspješnija, sve ono što su zacrtali to su i napravili. Završena je zgrada OŠ Jure Kaštelana, Lagermaxa, novi sortirni centar HP Velika Gorica, dvije zgrade u Opatiji, OŠ Ksaver Gjalski Zagreb a pri završetku je i zgrada Općine Selnica koju rade za Milena gradnju. Investicije u vlastitu tvrtku su stalne, tako da su u prošloj godini napravili vlastiti skladišni prostor od cca 250m2, a imaju i svoju solarnu elektranu pa nisu ovisni o struji drugih distributera.

–         Najveći projekat nam je ove godine odraditi obnovu u Petrinji. S radom na obnovi počinjemo 15. veljače, kao kooperanti Strabaga. U Petrinji krećemo s torkretiranjem, odnosno pojačavanjem zidova. To je nešto novo i do sada nismo taj posao radili u Hrvatskoj već samo u Njemačkoj. Dobili smo dva velika nova posla u Petrinji, Hrvatski dom i Pučko otvoreno učilište Petrinja. – ponosno ističe Mezga. Do svibnja trebamo završiti dvije zgrade u Rovinju, za investitora Međimurje graditeljstvo, a u Zagrebu pak započinjemo sa radovima na Bogoslovnom fakultetu. Što se tiče Međimurja, angažirani smo na novoj stambenoj zgradi investitora Milena gradnje u Mihovljanu. Da bi ispoštovali rokove za sada smo puni za ovu 2023. godinu .

–         Ono što je problem u ovoj branši a i u ostalima je stalno povećanje cijene materijala. Izuzetno smo zadovoljni sa svojim dobavljačima Sistem MEP i TSG-om, te se nadamo da ćemo svojim iskustvom, znanjem i vještinama nastaviti vrijedno raditi te premostiti teškoće povećanja cijena materijala.

POSTANITE DIO TIMA

Za dobrog radnika u Z i G žbukama uvijek ima mjesta. Javite im se i budite dio tima Z i G žbuke. Sjedište im je u Knezovcu 89, a možete im se javiti i na mail: zoranzoky.mezga@gmail.com;  https://zigzbuke.hr/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije