Pripremite ukusne pripravke uz Electrolux blendere

Činite dobro za svoj organizam!

Zdrav obrok odlična ukusa počinje prije nego što ga krenete pripremati - počinje odličnim sastojcima. Kada se odlični sastojci spoje s odličnim blenderima imate dobitnu kombinaciju.

Naše prehrambene navike imaju jako veliki utjecaj na naše zdravlje. U prodaji su moderni blenderi suvremenog dizajna, ali kako odabrati pravi i na što se fokusirati? Kako bismo vam pomogli u odabiru, stavljamo naglasak na detoksikaciji koja je potrebna svima nakon blagdana i prevelikog unosa hrane u organizam i donosimo par jednostavnih recepata i benefita blendera, i smoothie makera.

Obožavatelj smoothie napitka i drobilica leda!

Tražite blender koji će vam svakodnevne napitke pretvoriti u zabavu i uzbuđenje? Našli ste ga! Svoje svakodnevne smoothie napitke uz ovaj smoothie blender napravit ćete doslovno da niti ne osjetite, dok ćete zahvaljujući optimiziranom dizajnu oštrice TruFlow® i robusnoj snazi brzo drobiti led za sve one ukusne rezultate i glatku teksturu. Četiri TruFlow® oštrice od nehrđajućeg čelika dizajnirane su kako bi stvorile snažan vrtložni efekt koji optimizira miješanje i stvara najbolje mješavine od vaših sastojaka. Moćan motor snage 500 W čini jednostavnim kombiniranje osjetljivih recepata, čvrstih sastojaka i drobljenja leda, postižući glatke i ukusne recepte. Electrolux Create 3 blenderom izmiksajte ukusne zdrave smoothie napitke i deserte za cijelu obitelj ili pripremite velike količine koje možete zamrznuti i kasnije u njima uživati, zahvaljujući velikoj staklenoj posudi od 1,5 litre. Nakon fantastičnog obroka ili ukusnog smootie napitka koji će vašem organizmu vratiti potrebnu energiju i svježinu,  posudu i oštrice od nehrđajućeg čelika operite u perilici posuđa. Oštrice ovog blendera su lako odvojive, što čišćenje čini puno lakšim i štedi vam vrijeme. Isprobajte smoothie napitak koji će obožavati svi vaši ukućani!

SASTOJCI: 2/3 šalice (160 ml) vode ili soka od jabuke, 1 grančica lisnatog celera, 1 komadić korijena celera, 2 lista kelja, šaka špinata, komadić svježeg đumbira, 1 žličica lana, komadić (oko 1/4 ili po želji) organski uzgojenog limuna s korom, 1 žličica psyllium ljuskica, 1 banana, 1 naranča ili ananas, 1 kiwi ili jabuka. Za kremastiji i bogatiji napitak, umjesto vode ili soka stavite mlijeko.

PRIPREMA: Stavite u blender sve sastojke i blendajte dok ne dobijete fini kremasti napitak. Ako je smoothie pregust, možete dodati još malo tekućine. Smoothie s dodatkom biljnog mlijeka je ukusan brzi doručak koji možete ponijeti sa sobom, a odličan je način da dobijete obilje kvalitenih i visoko nutritivnih tvari za odličan početak dana.

Uvijek uz vas!

Imate prebukiran poslovni raspored i ne znate kako i gdje u cijelome danu paziti na uravnoteženu prehranu, a htjeli biste uživati u zdravim obrocima? Za vas je idealan naš sport blender ESB2500 koji omogućuje pripremu ukusnog smoothieja u trenu i bez napora. Samo dodate izabrane sastojke, pričvrstite oštrice, postavite bocu na jedinicu za miješanje tako da sjedne na mjesto i pritisnite tipku pulsne funkcije. Jednostavno za upotrebu, lako za čišćenje i nošenje zahvaljujući sportskom nastavku koji se može upotrebljavati i kao poklopac. Donosimo vam recept za smoothie koji će vam poslužiti kao predjelo.

SASTOJCI: 100 g dinje medljike, 50 g špinata, 1/2 svježeg manga (ili 175 g smrznutog manga), 1/4 krastavca, 2 1/4 šalice bademovog mlijeka.

PRIPREMA: Narežite dinju, mango i krastavac na komadiće i dodajte ih u blender zajedno sa špinatom. Dodajte bademovo mlijeko. Na blenderu pritisnite tipku pulsne funkcije i pustite blender da radi dok ne dobijete smoothie prekrasne zelene boje i kremaste teksture. Ulijte smoothie u visoku čašu i poslužite svoje predjelo.

Jednostavno rukovanje i promjenjiva brzina!

Tko kaže da su blenderi uređaji samo za smoothie? Naš blender Create 5 omogućit će vam bolje miješanje s jedinstvenom tehnologijom TruFlow i posebnim dizajnom oštrica i nožica miješalice. Blender Create 5 pruža vam snagu, udobnost i prilagodljivost. Neophodan je dodatak u kuhinji za svaki zadatak. Više nije važno trebate li blender za pripremu smoothie napitka, umaka, guacamole ili nasjeckati luk. Multifunkcionalnost ovog blendera će vas odvesti korak dalje. Ovaj ručni blender dolazi s pjenilicom, posudom i sjeckalicom kao dodatnom opremom. Koristite ga svakodnevno te isprobajte naš recept za juhu koja ostavlja bez teksta.

SASTOJCI: 1 l povrtnog temeljca, 1,5 kg pastrnjaka, 100 g ghee maslaca, 300 ml sojinog mlijeka

PRIPREMA: Ogulite pastrnjak i narežite ga na komadiće. U tavu dodajte pola ghee maslaca postavite na ploču ili štednjak i pustite da se maslac otopi. Pirjajte pastrnjak na maslacu nekoliko minuta dok ne poprimi blagu zlatnu boju.  Premjestite pastrnjak u duboku tavu, prekrijte ga temeljcem i kuhajte ga 10 minuta ili dok ne bude kuhan. Premjestite kuhani pastrnjak u blender, dodajte temeljac i sojino mlijeko pa miksajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Ako je potrebno, dodajte još temeljca da biste postigli ujednačenost. Dodajte ghee maslac i dobro promiješajte. Poslužite u zdjeli sa ili bez čipsa od žitarica.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije