CEREBELLUM POLIKLINIKA

BREND KOJI POMAŽE U Cerebellum Poliklinici primite njegu koja je specifična za vaše ciljeve, vaše tijelo i životni stil

CEREBELLUM Poliklinika među najvećim je privatnim poliklinikama za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Hrvatskoj Cerebellum Poliklinika nudi vrhunsku uslugu u liječenje različitih stanja mišićno-koštanog sustava, najstručnije osoblje i uređaje najnovije generacije. Koriste se najpoznatiji znanstveno potkrijepljeni koncepti i pristupi kako bi se pacijentima pružio najbolji mogući doživljaj fizioterapije.

Jedan on najbržih i najučinkovitijih tretmana za akutnu i kroničnu patologiju mišićno-koštanog sustava je Indiba Activ terapija koju Cerebellum poliklinika u kombinaciji sa drugim fizioterapijskim intervencijama primjenjuje već dugi niz godina. Odabrati Indiba Activ terapiju znači da odabirete naprednu tehnologiju, znanstvenu dokazanu i patentiranu.

Što je INDIBA Activ terapija i kako djeluje?

Indiba je duboki stanični regenerativni radiofrekvencijski sustav koji poboljšava oporavak i smanjuje bol. Ubrzava prirodni proces oporavka tijela, a liječenje ozljede može započeti u akutnoj fazi; smanjenje boli, smanjenje oteklina i ubrzanje oporavka. Primjenom dokazane frekvencije od 448 kHz Indiba lokalno povećava unutarnje “zagrijavanje”, generirajući niz fizioloških i terapijskih učinaka koji se suprostavljaju negativnim učincima koji proizlaze i protoka vremena ili ozljede. Indiba pruža razne prednosti liječenja koje se mogu kombinirati s manualnom terapijom i drugim fizioterapijskim intervencijama. Tretman popraćen manualnim tehnikama, pasivnim ili aktivnim vježbama osigurava ubrzanje procesa ozdravljenja, neposredno ublažavanja boli i minimaziranje vremena oporavka. Indiba activ primjenjuje se kod osteoartritisa, postoprativnih protokola, bolnih sindroma kralježnice, burzitisa, tendinopatije, zacjelivanja prijeloma, ozljeda i napetosti mišića, uganuća, tretiranju ožiljaka i dr.

U Cerebellum poliklinici Indiba Activ terapiju najčešće istovremeno kombiniramo sa manualnim fizioterapeutskim tehnikama i konceptima vježbanja kao što su DNS, PNF, Ergon IASTM, Indiba Fascia, Medical Flossing, FMT, manualnom masažom i dr., a primjenjuje se u ortopedskoj i traumatološkoj rehabilitaciji, neurološkoj rehabilitaciji, sportskoj rehabilitaciji i sportskoj pripremi, preoperativnoj i postoperativnoj rehabilitacije, fizioterapiji kod bolnih stanja i preventivnoj fizioterapiji.

DNS – Dinamička neuromuskularna stabilizacija

Jedinstvena strategija rehabilitacije temeljena na principima razvojne kineziologije i biomehaničkim aspektima sazrijevanja posturalno-lokomotornog sustava. DNS djeluje tako da stimulira središnji živčani sustav da ponovno obučava neurofiziološki aspekt sustava za kretanje. Zbog ciljeva i specifičnog pristupa DNS se ne preporuča samo bolesnim osobama s određenim deficitima i oštećenjima već zdravoj populaciji, sportašima i rekreativcima, djeci, odraslima, tjelesno neaktivnima.

PNF – Proprioceptivna neuromuskularna facilitacija

Funkcionalno je pozitivan pristup gdje se na najbolji način stimulira kvalitetan pokret i postiže najbolji rezultat. PNF je tehnika koja zahtjeva individualan rad sa pacijentom koja omogućuje povećanu mobilizaciju određenog dijela tijela na kojem primjenjujemo tehniku. Svaka aktivnost vezana uz PNF intervenciju usko je vezana za funkcionalni cilj i za samo okruženje pojedinca u aktivnostima svakodnevnice u privatnom i poslovnom angažmanu. Tretman je zasnovan na “hands-on” pristupu koji omogućuje fizioterapeutu analizu u vidu evaluacije pokreta, bolje adekvatnije vođenje pokreta kroz koje snažno facilitira efikasniju strategiju funkcionalnog pokreta.

ERGON IASTM

Inovativan pristup liječenju koji kombinira statičku i dinamičku manipulaciju mekim tkivom sa specijaliziranom kliničkom opremom, s ciljem liječenja ograničenja mekog tkiva. Ove tehnike se primjenjuju na specifičnim točkama priraslica mekog tkiva koje, nakon otpuštanja poboljšavaju funkcionalnost područja tijela, u samo nekoliko seansi. Terapeutski učinak održava se mnogo dana nakon toga, a u kombinaciji s drugim tehnikama liječenja može čak i postati trajni.

BESPLATNE FIZIOTERAPEUTSKE KONZULTACIJE

U CEREBELLUM Poliklinici u Varaždinu tokom mjeseca siječnja možete obaviti besplatne konzultacije kod magistre fizioterapije Silvije Grabar. Rezervacija termina konzultacija moguća je putem telefona 099 3329 131 ili putem e-pošte info@cerebellumpoliklinika.hr

Cerebellum poliklinika je ustanova koja podiže mjerilo zdravstvene industrije i poboljšava ne samo razinu ponuđenog liječenja već i iskustvo i okruženje u kojem se nudi. Tu je za pacijente koji ne traže samo ublažavanje boli, već traže njegu i podršku kako bi im pomogli da žive svoj najbolji život. CEREBELLUM Poliklinika brend je koji pomaže.

KONTAKT:

CEREBELLUM POLIKLINIKA VARAŽDIN

Varaždin, Ulica braće Radić 63

T: 042 302 071

M: 099 3329 131

E: info@cerebellumpoliklinika.hr

www.cerebellumpoliklinika.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije