CEREBELLUM POLIKLINIKA

BREND KOJI POMAŽE Cerebellum poliklinika nudi vrhunsku uslugu u liječenju različitih stanja mišićno-koštanog sustava

Prije nekoliko mjeseci Cerebellum Poliklinika preselila je na novu lokaciju u Varaždinu te je time postala jedna od najvećih privatnih rehabilitacijskih poliklinika u Hrvatskoj.

Širenje poliklinike omogućava pacijentima veću paletu usluga koje su potrebne te neizostavne u postavljanju dijagnoze, liječenju te edukaciji za daljnju prevenciju i održavanje zdravog načina života. Uz fizikalnu terapiju i rehabilitaciju kao glavne djelatnosti poliklinika nudi usluge iz područja ortopedije i traumatologije te endokrinologije i dijabetologije, a uz specijalističke i subspecijalističke preglede, ultrazvučnu dijagnostiku muskulo-skeletnog sustava, štitnjače i abdomena. Poliklinika se nalazi Varaždinu u ulici Braće Radić 63 na više od 900 metara kvadratnih. Novi prostori poliklinike moderno su i funkcionalno uređeni s notom minimalizma koji inspirira smirenost i jasnoću te pacijentima pruža sigurno i opušteno okruženje.

Cerebellum Poliklinika nudi vrhunsku uslugu u liječenju različitih stanja mišićno-koštanog sustava, najstručnije osoblje i uređaje najnovije generacije. Koriste se najpoznatiji znanstveno potkrijepljeni koncepti i pristupi kako bi se pacijentima pružio najbolji mogući doživljaj fizioterapije. Cerebellum poliklinika njeguje i provodi individualan pristup, uz cjelovito poimanje problema temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i najnovijim spoznajama o nastanku i ponašanju bolesti, a sve u dogovoru s pacijentom kako bi se postigao najbolji terapijski učinak. Poliklinika je specijalizirana za provođenje ortopedske i traumatološke rehabilitacije, neurološke rehabilitacije, sportske rehabilitacije, preoperativne i postoperativne rehabilitacije, fizioterapije kod bolnih stanja, preventivnu fizioterapiju i drugo. U individualno osmišljene fizioterapijske programe implementiraju se intervencije kao što su Bobath koncept, PNF koncept, Schroth terapija, DNS koncept, neuralna mobilizacija, Dry needling, Ergon IASTM, limfna drenaža po dr. Vodderu, FMT, Medical flossing, i sl. Najmodernija medicinska tehnologija za fizioterapiju i aktivni pristup liječenju djeluje na uzrok simptoma, spriječava se ponovno pojavljivanje i postižu se vrhunski rezultati.

Uz fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u sklopu djelatnosti ortopedije i traumatologije pacijentima je omogućeno i liječenje PRP-om, hijaluronskom kiselinom i drugim preparatima koji su namijenjeni za liječenje bolesti zglobova, tetiva i mišića.  

Ustrajnost, ambicioznost, briga za pacijente te dugogodišnje ulaganje temelj su daljnjeg napredovanja Cerebellum poliklinike u daljnje širenje tima specijalista i fizioterapeuta. Uvjeti pružanja usluga pacijenata dotjerani su do krajnjih detalja kako bi se pristup doveo na najviši standard koji pacijenti zaslužuju. Pružanje pacijentu postavljanje pravilne dijagnoze uz ultrazvučnu dijagnostiku mišićno-koštanih oboljenja uvjet je za pravilno i efikasno liječenje.Područje endokrinologije, dijabetesa i bolesti metabolizma Cerebellum poliklinike objedinjuje vrhunsko znanje i iskustvo sa ciljem da svojim pacijentima omogući najviše standarde u dijagnostici i liječenju endokrinoloških bolesti.

>> FOTOGALERIJA Cerebellum Poliklinika

PODRUŽNICA ČAKOVEC

Cerebellum poliklinika u gradu Čakovcu ima otvorenu podružnicu gdje se po dogovoru mogu obaviti specijalistički pregledi endokrinologa i dijabetologa te ortopeda i traumatologa. Podružnica Čakovec nalazi se na adresi Zagrebačka 33, Čakovec.

Cerebellum poliklinika je ustanova koja podiže mjerilo zdravstvene industrije i poboljšava ne samo razinu ponuđenog liječenja već i iskustvo i okruženje u kojem se nudi. Tu je za pacijente koji ne traže samo ublažavanje boli, već traže njegu i podršku kako bi im pomogli da žive svoj najbolji život. CEREBELLUM Poliklinika brend je koji pomaže.

Dodatne informacije potražite na web stranici www.cerebellumpoliklinika.hr ili nazovite na broj telefona 099 3329 131.

Kontakt:

CEREBELLUM POLIKLINIKA VARAŽDIN

Varaždin, Ulica braće Radić 63

T: 042 302 071; M: 099 3329 131

E: info@cerebellumpoliklinika.hr

www.cerebellumpoliklinika.hr

CEREBELLUM POLIKLINIKA PODRUŽNICA ČAKOVEC

Čakovec, Zagrebačka ulica 33

T: 040 313 582; M: 099 3329 131

E: info@cerebellumpoliklinika.hr

www.cerebellumpoliklinika.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije