Vijesti / Promo
Promo
ISKUSTVO I ZNANJE Uz EL-Teo j.d.o.o. do optimalnih elektroinstalacijskih rješenja

EL-TEO j.d.o.o. ŽELEZNA GORA

ISKUSTVO I ZNANJE Uz EL-Teo j.d.o.o. do optimalnih elektroinstalacijskih rješenja

EL-Teo j.d.o.o. radi poslove za velike i male klijente, od privatnih stambenih do industrijskih objekata, profesionalni su, nude najkvalitetnije materijale renomiranih proizvođača elektromaterijala, imaju višegodišnje iskustvo u inozemstvu te vas savjetuju prije i tijekom izvođenja elektroinstalacija.

Mateo Kovačić, po zanimanju elektromehaničar, punih 5 godina radio je u Njemačkoj te godinu dana u Austriji na poslovima uvođenja elektroinstalacija industrijske struje i kućnih instalacija. S obzirom da su elektroinstalateri deficitarno zanimanje, potražnja za njihovim uslugama je velika. Zbog želje da se vrati doma otvorio je firmu za elektroinstalacije pod nazivom EL-Teo j.d.o.o. u Železnoj Gori 140.

Kvalitetnim radom, vještinom i znanjem stečenim u inozemstvu, nudim tehnička rješenja te pružam podršku svojim naručiteljima. Svaki od klijenata za mene je izazov i prilika da pokažem svoje znanje, stručnost, pouzdanost i kvalitetno rješenje, te da pružam podršku svojim naručiteljima bilo privatnim bilo tvrtkama koje me angažiraju na većim projektima  – rekao nam je Mateo.

Katarina Bermanec, njegova djevojka, kojoj je ostao još jedan ispit na građevinskom fakultetu, pomaže Mateu kod nabave materijala, izrade ponuda te rješavanju poslovne dokumentacije.

Firma EL-Teo j.d.o., registrirana je za poslove postavljanja i popravaka električnih instalacija, montaži i demontaži električne rasvjete, ispitivanju i otklanjanju neispravnosti instalacija i rasvjete. Također, radi na obilježavanju instalacija, postavljanju cijevi i vodova, ugradnji razvodnih ormara, priključnih elemenata, električnih uređaja i elektroopreme. Važan dio posla elektroinstalatera odnosi se na preventivno održavanje električne opreme. Samostalno zamjenjuju dijelove električne opreme: sklopke, električne provodnike i električne komponente.

EL-Teo možete slobodno kontaktirati na elteo.elektroinstalacije@gmail.com, ili na broj mob. 099/852-5586 ili 099/6711-576

 

Najnovije

Reci što misliš!