Vijesti / Promo
Promo
DRŽAVNA MATURA Temeljite pripreme u Studiju Žerjav - garancija uspjeha na maturi!
Promo

STUDIO ŽERJAV

DRŽAVNA MATURA Temeljite pripreme u Studiju Žerjav - garancija uspjeha na maturi!

Pripremite se temeljito i na vrijeme za najvažniji ispit u odrastanju te upišite fakultet po svom izboru

Studio Žerjav je već godinama poznat po izvrsnim, sveobuhvatnim i temeljitim pripremama za najvažniji ispiti u dosadašnjem obrazovanju maturanata kako bi se maksimalno pripremili, sistematizirali gradivo, ponovili naučeno te naučili dodatne trikove koji pomažu pri polaganju ispita.

Stručni predavači Studija Žerjav su profesori ispravljači državne mature u Zagrebu. Pripreme su usklađene s novim kurikulima, a maturanti mogu birati pripreme iz MATEMATIKE, FIZIKE, HRVATSKOG JEZIKA, KEMIJE, ENGLESKOG I NJEMAČKOG JEZIKA, PSIHOLOGIJE i drugih predmeta po želji.Grupe se formiraju ovisno o razini koja je maturantima potrebna za pojedini fakultet, a s prvim pripremama iz matematike krećemo nakon 21. studenog. Ostali predmeti kreću odmah nakon zimskih praznika učenika. Pripreme će se održavati u Čakovcu i u Prelogu.

PRIPREMITE SE TEMELJITO I NA VRIJEME ZA NAJVAŽNIJI ISPIT U ODRASTANJU TE UPIŠITE FAKULTET PO SVOM IZBORU!DOPUNITE SVOJE ZNANJE, IZVJEŽBAJTE, UTVRDITE NAUČENO I OSTVARITE SVOJ MAKSIMUM NA DRŽAVNOJ MATURI!

UPISI I SVE INFORMACIJE na 098 613 620, e-mail studio.zerjav@gmail.com ili osobno na adresi Carinski odvojak 1 u Čakovcu.Više detalja o cijenama i održavanju nastave pročitajte na web stranici Studija Žerjav: https://www.studio-zerjav.hr/drzavna-matura-pripreme/

VIŠE STOTINA ZADOVOLJNIH MATURANATA GARANCIJA SU USPJEHA NA MATURI!

Rasturi na maturi!!!

Najnovije

Reci što misliš!