NOVOOTVORENO

NOVOOTVORENO Sirevi beličke Sirane Krnjak od danas će biti dostupni i na adresi u Nedelišću

Za svoje prve kupce pripremili su i brojna iznenađenja zato ih obiđite još danas

Od otvorenja prve međimurske mini sirane u Belici, Sirane Krnjak supružnika Ines i Mirana, prošlo je tek nešto više od osam godina, a danas otvaraju i svoju trgovinu u Nedelišću

Na adresi Maršala Tita 50, u prostoru dosadašnjeg frizerskog salona Maxi, napunili su podavaonicu svojim proizvodima koji su već naširoko poznati. 

Sve je počelo 2013. godine kad su odlučili ne biti tek isporučitelji sirovine mljekarskoj industriji, već preraditi svoje visokokvalitetno mlijeko i proizvesti novu vrijednost. 

Za svoje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Krnjakovi su smislili zaokruženu cjelinu koja započinje kontroliranom proizvodnjom hrane na vlastitim oranicama koje onda jedu kravice na farmi i daju sirovinu koja se pretvora u finalni proizvod, odnosno u cijelu paletu mljekarskih proizvoda.

U ponudi imaju svježi sir, kuhani sir, tvrdi sir, polutvrdi sir, sir sa bučinim koščicama, vlascem ili paprikom, dimljeni sir, slatki sir, vrhnje te jogurt.

Sve njihove proizvode, osim u novootvorenoj trgovini u Nedelišću, možete kupiti ili kušati i u Sirani obitelji Krnjak koja se nalazi u Belici, Kralja Tomislava 10, uz glavnu prometnicu.

Radno vrijeme obje prodavaonice je radnim danom od 8:00 do 16:00 sati, a subotom od 8:00 do 12:00 sati, a dočekat će Vas nasmijani djelatnici Ivana Cikač i Matija Prprović. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije