PROMOTIVNE CIJENE VINA

BIRAJ I DEGUSTIRAJ Caffe bar Bedem svakog četvrtka organizira afterwork druženje za sve ljubitelje dobre kapljice

Dođite na afterwork druženje od 16 sati do kasno u večer u Caffe bar Bedem

U organizaciji Caffe bar Bedem Čakovec, nastavlja se afterwork druženje, odnosno vinske večeri pod nazivom “Biraj i degustiraj”. Svakog četvrtka, uz ideju proširenja znanja o vinu i renomiranim vinarijama, koje će se mijenjati u degustacijskom ciklusu tijekom godine, ovi događaji će sadržavati promotivne cijene vina.

Zamišljen kao afterwork od 16 sati do kasno u večer, “Biraj i degustiraj” zainteresiranim posjetiteljima ponudit će izbor između tri različite veličine slijeda vina, ovisno o broju ljudi iz grupe ili o afinitetu kušatelja. Prvi slijed sadrži tri čaše vina (45kn), drugi pet (75kn) i treći sedam čaša vina (105kn).

Ovog četvrtka imat ćemo prilike upoznati Solum vinariju, kuću pjenušaca i dobrih vina. U Bedemu možete pronaći Chardonnay i Cabernet Sauvignon, a od pjenušavih vina, nepca počastite Extra Brut “Ružica” ili Brut Nature “Blanc de blancs”

Za degustacijskim šankom kušatelje očekuje stručno vodstvo, Bedemov kućni somelijer Drago Zadravec Dragec, koji će osim sortnih karakteristika i čimbenika prepoznatljivosti određenih vina predstaviti dio vinske povijesti u Međimurju. 

Naučite o svijetu vina, uparivanju istih s hranom i upoznajte međimurske vinske kuće već danas, od 16 sati u Caffe bar Bedem na adresi Trg Republike 7, Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije