u sklopu Mountain Madness utrke

ULAZ SLOBODAN Dođite na 1. Međimurje Blues Festival u Toplicama Sveti Martin

Utrka se održava 17.09. sa startom u 16h ispred hotela Sveti Martin, a blues festival počinje u 19h nakon dodjele nagrada pobjednicima utrke.

Festival sa svojim programom upotpunjuje program Mountain Madness utrke koja se već tradicionalno treću godinu za redom održava u Toplicama Sveti Martin u organizaciji Run Croatia. Utrka se održava 17.09. sa startom u 16h ispred hotela Sveti Martin, a blues festival počinje u 19h nakon dodjele nagrada pobjednicima utrke. 

Posebnost ovog festivala je što njegov domaćin ima samo 14. godina. Odin Sokač je najmlađa blues rock zvijezda hrvatske glazbene scene. S tek 14 godina Odin je svojim talentom zaokupio pažnju i osvojio naklonost nekih od najjačih imena žanra i ambasadora domaće blues scene. Tako Odin uz svog blues mentora Borisa Hrepića Hrepu okuplja sjajan program 1. Međimurje Blues Festivala. 

Festival će otvoriti mladi vrhunski band Westsidersi. Momci su polaznici 7. i 8. razreda osnovne škole. Nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nakon njih nastupa Odin S & Band. Odinov band čine vrhunski glazbenici, Tomi Novak na bas gitari, Miha Vlah na bubnjevima i Sonneyboy iz Stubičke slatine, svjetski priznati usnoharmonikaš Krešo Oremuš. Nakon njih nastupaju Sunnysiders, najpoznatiji hrvatski blues-rock sastav kojeg uz Antoniju Vrgoč Rolu, čine dugogodišnji basist Daleke obale, Boris Hrepić Hrepa i Luka Banić Bane na električnoj gitari.

Šlag na kraju dolazi nam iz susjedne Slovenije Wacky Blues Profesors band. Prismojeni profesorji bluesa ili Wacky Blues Professors su slovenski blues rock band koji je tijekom posljednjih desetak godina stekao reputaciju jednog od najatraktivnijih live bandova ne samo u Sloveniji nego i šire. Osim na svim većim festivalima i eventima u Sloveniji nastupali su na turnejama u Europi i SAD-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije