Događanja koja se ne propuštaju

AQUAPARK MARTILANDIA Događanja u Termama Sveti Martin koja ne smijete propustiti ovog ljeta

U ovo doba velikih vruća, visokih temperatura i sjajnih sunčevih zraka – idealno vrijeme za brčkanje u najzabavnijem vodenom parku na sjeveru Hrvatske – Aquaparku MartiLandia nešto je što se ne propušta. Kad tome pridodamo i odličan zabavni program, sigurni smo da vaš odlazak u Terme Sveti Martin neće proći nezapamćeno.

Animacijski program za sve uzraste

Već svi dobro znaju da goste u MartiLandiji čeka najbolji animacijski tim koji će se pobrinuti da se i mali i veliki dobro provedu uz odlične nagradne igre, radionice i zabavne vježbe u vodi. Za najmlađe goste tu je osjenčani bazen s vodenim igralištem na kojem mogu bezbrižno uživati, a odmah pored njega nalazi se i potpuno novo dječje igralište – jedan pravi mali “jungle gym”. Za one koji vole nalet adrenalina tu su 4 tobogana koja garantiraju dobro raspoloženje, a za one koji vole “guštati” tu su i dva whirlpoola na otvorenom s kojih puca predivan pogled na zelenilo Međimurja ili masaže pod baldahinima gdje mogu uživati u vrhunskim masažama wellness osoblja.

Opustite se u Svijetu sauna, Wellness centru ili termomineralnim bazenima

Svakako preporučamo svim gostima da sa sobom ponesu dobru zaštitu od negativnog utjecaja sunca, posebice u onom vremenu od 11 do 16 h kada kako volimo reći “sunce prži na najjače”, no i za to Terme Sveti Martin nude idealno rješenje, a to su unutarnji bazeni gdje se gosti mogu skloniti i odmoriti u termalnoj vodi. Par minuta udaljen od samih bazena je i Wellness centar sa svojim Svijetom sauna i bogatom ponudom masaža i tretmana prirodnom kozmetikom koja će nahraniti svaki tip kože, posebice u ovim vrućim ljetnim mjesecima kada je hidratacija preko potrebna.

Okrijepite se uz odličnu ponudu hrane i pića

Nakon brčkanja na bazenima preporučamo da skoknete na “jednu putnu” kako se voli reći u ovim krajevima u Pub Potkova koji se nalazi pored bazena. U pubu vas očekuje odlična ponuda ukusnih burgera, jela s roštilja, pizza i salata, te najboljih domaćih craft piva kao što je i pivo kuće – St. Martin’s pivo koje su Terme izradile u suradnji s pivovarom Lepi dečki Brewery.

>> FOTOGALERIJA Dođite u Martilandiu!

Događanja koja se ne propuštaju

Terme Sveti Martin svakog ljeta organiziraju pregršt događanja za svoje goste, ali i sve posjetitelje koji žele postati dio zabave. Tako nas do kraja kolovoza očekuju Zodiac duo (29. srpnja, 5. i 19. kolovoza u Pubu Potkova), Veliki LEDO Pool party uz nagradne igre (30. srpnja), Live music / DJ na Aquaparku Martilandia (5. kolovoza), New Casino band (12. kolovoza u Pubu Potkova i 15. kolovoza u Aquaparku Martilandia), nastup Shankera (13. kolovoza u Aquaparku Martilandia), Promo Party uz nagradne igre (20. kolovoza u Aquaparku Martilandia), te veliki END OF SUMMER WEEKEND – veliki party za kraj ljeta uz bogati zabavni program i glazbu (26. – 28. kolovoza).

Aquapark Martilandia otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, toboganima se možete spuštati od 10 do 19h, a ako vam kupanja nije dosta, unutarnji bazeni rade do 22 sata, te petkom, subotom i danom prije praznika do 24 sata, pa možete kao poseban doživljaj isprobati i noćno kupanje. Više informacija pronađite na službenim stranicama www.termesvetimartin.com ili na službenom Facebook profilu Terme Sveti Martin, te MartiLandia.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije