NOVO U ČAKOVCU

NOVOOTVORENO U ČAKOVCU Za kreativce i zaljubljenika u stvaralaštvo otvorena trgovina Hobby Art

Povodom otvorenja svi mali i veliki kreativci, hobisti, slikari i školarci iskoristite 20% popusta do kraja tjedna

Svoj dolazak u Čakovec, u RK Međimurka, ovog ponedjeljaka 4. srpnja, Hobby Art proslavlja brojnim akcijama i prezentacijama na kojima se možete upoznati s njihovim asortimanom i potaknuti svoju kreativnost. Od danas, pa cijeli ovaj tjedan, povodom otvorenja, čeka vas popust od 20% na cijeli asortiman. 

Dućan je to u koji kad uđete inspiracija sama dolazi. Hobby Art trgovina će vašim zamisima, na jednostavan i brzi pristup širokoj paleti proizvoda i materijala, dati savjet kako bi vaše ideje postale stvarnost. Ponuda Hobby Arta stalno se proširuje kako bi se prilagodili zahtjevima kupaca čije prijedloge i sugestije pomno osluškuju i u najkraćem roku realiziraju. Kako bi olakšali upoznavanje s raznim hoby materijalima i tehnikama, uvijek su na raspolaganju pomoći u edukaciji.

>> FOTOGALERIJA Otvorena Hobby Art trgovina u Čakovcu

 “Mi smo Hobby i art trgovina, strastveni smo zaljubljenici u umjetnost, slikarstvo i hobby. Već 30 godina uspješno poslujemo na području Varaždina, a putem web trgovine prisutni smo po cijeloj Hrvatskoj. Specijalizirani smo za prodaju slikarskog asortimana te raznih potrepština i pribora za umjetnike i hobiste. U našem poslovanju sve započinje i završava s kupcem. Svakodnevno se trudimo biti najbolji, imati najbolje cijene, bogatu ponudu svjetskih brendova i profesionalnu uslugu. Naš održivi razvoj temelji se na lojalnim kupcima koji podržavaju naš neprestani rad, rast i razvoj.” Rekli su nam Melanija Hajsok i Neven Vnučec.   

Dođite i provedite kreativne trenutke u Hobby Art u Čakovec u RK Međimurka. Otvoreni su od ponedjeljka do subote, radno vrijeme: ponedjeljak – petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

FB Hobby Art, web: https://neco-hobbyart.hr/

NAGRADNA IGRA

Za sve naše pratitelje na FB stranici Hobby Art je osigurao nagrade, poklanja kreativan set od 3 platna, set akrila i set kistova. Uvjet je samo da lajkate njihovu FB stranicu Hobby Art i u komentare posta napišete gdje se nalazi nova Hobby Art trgovina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije