Vijesti / Promo
Promo
KREACIJE ZA SUVREMENU ŽENU Od svečanih komada do ležernih outfita, nova Srnec Style kolekcija ženstvenija je no ikada

Srnec Style

KREACIJE ZA SUVREMENU ŽENU Od svečanih komada do ležernih outfita, nova Srnec Style kolekcija ženstvenija je no ikada

Kolekcija je to koja odiše ženstvenošću i elegancijom, prelijepim dizajnom upotpunjenim životopisnim uzorcima

Srnec style, poznati domaći brand, i ove sezone za proljeće/ljeto 2022. oduševljava nas jedinstvenim i kvalitetnim odjevnim predmetima sa širokim mogućnostima kombiniranja. Kolekcija je to koja odiše ženstvenošću i elegancijom, prelijepim dizajnom upotpunjenim životopisnim uzorcima.

Zavirili smo u pristiglu Srnec Style kolekciju odjevnih kombinacija za svakodnevno nošenje, kao i za svečane te poslovne prigode. Od haljina, bluza, tunika, sakoa pa do chic detalja poput marama, donose ponešto za svaku pripadnicu nježnijeg spola.Proljetno ljetna linija prepuna je haljina kratkih rukava u jednobojnim varijantama ali i posebnim uzorcima za svečane prilike. Haljine su lepršave, asimetrične, strukirane, zvonolike. Tu je i zavidna kolekcija viskoznih elegantnih tunika koje su idealne za ove vruće dane. Od poslovnih, casual do svečanih prigoda, svatki stil odijevanja će unutar njihove ponude pronaći nešto za sebe.

Neovisno o tome nosite li visoke potpetice ili nisku obuću, s ovim kreacijama bit ćete uvijek u centru pozornosti. Od primjeraka za običnu šetnju gradom pa do romantičnih večera ili svečanih prigoda, blistat ćete kamo god se uputili.

Hrvatski brand Srnec Style svojom je kvalitetom i pristupačnim cijenama osvojio srca brojnih fashionistica. Njihove kreacije stvorene su za samopouzdane žene koje pršte energijom i bez obzira na sve životne izazove s kojima se svakodnevno susreću, uvijek drže do sebe.

Ako su se i vas jednako dojmili noviteti domaćeg brenda Srnec Style, ove i još mnogo drugih predmeta možete naručiti putem njihove online trgovine. Također možete ih posjetiti i u trgovinama diljem Lijepe naše.

U Čakovcu se nalaze na adresi Katarine Zrinski 2, NOVI Passage 1. kat, tel. +385 (0)40 310-013.

Kolekciju i novosti pogledajte na njihovoj Facebook stranici te Instagramu.

Imate li pitanja kontaktirajte ih na +385 40 341 085 / W: www.srnectekstil.hr

Cijelu fotogaleriju nove kolekcije pogledajte ovdje: 

srnec style Fotogalerija

 

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!