Srnec Style

KREACIJE ZA SUVREMENU ŽENU Od svečanih komada do ležernih outfita, nova Srnec Style kolekcija ženstvenija je no ikada

Kolekcija je to koja odiše ženstvenošću i elegancijom, prelijepim dizajnom upotpunjenim životopisnim uzorcima

Srnec style, poznati domaći brand, i ove sezone za proljeće/ljeto 2022. oduševljava nas jedinstvenim i kvalitetnim odjevnim predmetima sa širokim mogućnostima kombiniranja. Kolekcija je to koja odiše ženstvenošću i elegancijom, prelijepim dizajnom upotpunjenim životopisnim uzorcima.

Zavirili smo u pristiglu Srnec Style kolekciju odjevnih kombinacija za svakodnevno nošenje, kao i za svečane te poslovne prigode. Od haljina, bluza, tunika, sakoa pa do chic detalja poput marama, donose ponešto za svaku pripadnicu nježnijeg spola.

Proljetno ljetna linija prepuna je haljina kratkih rukava u jednobojnim varijantama ali i posebnim uzorcima za svečane prilike. Haljine su lepršave, asimetrične, strukirane, zvonolike. Tu je i zavidna kolekcija viskoznih elegantnih tunika koje su idealne za ove vruće dane. Od poslovnih, casual do svečanih prigoda, svatki stil odijevanja će unutar njihove ponude pronaći nešto za sebe.

Neovisno o tome nosite li visoke potpetice ili nisku obuću, s ovim kreacijama bit ćete uvijek u centru pozornosti. Od primjeraka za običnu šetnju gradom pa do romantičnih večera ili svečanih prigoda, blistat ćete kamo god se uputili.

Hrvatski brand Srnec Style svojom je kvalitetom i pristupačnim cijenama osvojio srca brojnih fashionistica. Njihove kreacije stvorene su za samopouzdane žene koje pršte energijom i bez obzira na sve životne izazove s kojima se svakodnevno susreću, uvijek drže do sebe.

Ako su se i vas jednako dojmili noviteti domaćeg brenda Srnec Style, ove i još mnogo drugih predmeta možete naručiti putem njihove online trgovine. Također možete ih posjetiti i u trgovinama diljem Lijepe naše.

U Čakovcu se nalaze na adresi Katarine Zrinski 2, NOVI Passage 1. kat, tel. +385 (0)40 310-013.

Kolekciju i novosti pogledajte na njihovoj Facebook stranici te Instagramu.

Imate li pitanja kontaktirajte ih na +385 40 341 085 / W: www.srnectekstil.hr

Cijelu fotogaleriju nove kolekcije pogledajte ovdje: 

>> FOTOGALERIJA Nova Srnec Style kolekcija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije