Regija u pokretu

OTVORENJE Uz Svetojelensku cestu otvorena nova PANEX DINAMIC trgovina i servis za bicikle i opremu

S obzirom na svakodnevan rast cijena goriva, sve više ljudi razmišlja o jeftinijim i zdravijim alternativama putovanja. Bicikl je tako ponovno postao rješenje problema ograničene mobilnosti te pokazao koliko je prilagodljivo i učinkovito sredstvo prijevoza. Istovremeno, redovita vožnja biciklom jedan je od najboljih načina smanjenja rizika za razvoj zdravstvenih problema vezanih uz sjedilački način života.

Tvrtka Panex Dinamic d.o.o. na usluzi je kupcima s prodajom i servisom bicikala već više od 30 godina. Kao dugogodišnji proizvođač bicikala u Hrvatskoj razvili su i vlastiti brand bicikala “DINAMIC” i “SPRING” u brdskom (MTB) i gradskom (CTB) programu bicikala, a generalni su zastupnici za brand SCOTT i ROCK MACHINE – bicikle, dijelove i opremu te za biciklističke gume MITAS.

OTVORENJE NOVE TRGOVINE

Kako bi bili još dostupniji svojim kupcima, ovog ponedjeljka, 27. lipnja, Panex Dinamic otvorio je još jednu trgovinu u Čakovcu. Nova trgovina nalazi se na adresi Svetojelenska cesta 15. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 7:00 do 20:00 sati te subotom od 07:00 do 14:00 sati, a može ih se kontaktirati i na broj telefona 040 / 602 080.

U svim specijaliziranim Panex Dinamic trgovinama i servisima u Čakovcu, Varaždinu, Koprivnici, Virovitici, Nedelišću i Zagrebu može se pronaći širok spektar biciklističke opreme i dijelova, a moguće je i servisiranje i održavanje bicikala. Majstori iz servisa Panex Dinamic će na vašem biciklu brzo i efikasno podesiti kočnice, centrirati kotače, provjeriti ležajeve, podmazati potrebno, podesiti mijenjanje brzina, prekontrolirati lanac, lančanike, amortizer, podesiti ga da vam je udobniji, savjetovati vas pri odabiru novog, odgovoriti na vaša pitanja.

POPUSTI POVODOM OTVORENJA

Na svaku kupovinu, osim na robu koja je već na nekom obliku popusta, odobrava se 22 posto popusta za bilo koji oblik plaćanja. Popust traje do 4. srpnja.

Dodatno, uz svaki kupljeni bicikl poklonit će i besplatni kontrolni pregled unutar mjesec dana od dana kupovine.

Prvi današnji kupac bicikla bio je Filip Šimunić iz Gornjeg Kraljevca, a njegov račun ulazi u bubanj za nagradnu igru putem koje će imati mogućnost osvojiti još jedan bicikl!

NAGRADNA IGRA – OSVOJI BICIKL

Do 4. srpnja trajat će nagradna igra u kojoj će njihov najsretniji kupac osvojiti MTB “Spring-rapid” (kotači 29”, 21 brzina, Shimano mjenjači i ručice mjenjača, hidraulične Shimano disk kočnice, aluminijski obruči, dupla stijenka). Posebno smo ponosni što je ovaj kvalitetni bicikl proizveden u našoj proizvodnji, ističu iz tvrtke Panex Dinamic.

Dakle, svaka kupnja ili servis koji će se obaviti u idućih 7 radnih dana ulazi u konkurenciju za nagradnu igru. Izvlačenje sretnog dobitnika biti će u utorak 05.07. u 12:00 h. Pozivamo vas da nam se pridružite.

Bicikliranje je idealna aktivnost koja pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje

Prema istraživanjima, Međimurje ima najveću koncentraciju bicikala po domaćinstvu na čitavom području Republike Hrvatske stoga ne čudi i slogan Turističke zajednice Međimurske županije “Međimurje u pokretu”. Zato, započnite ljeto aktivno i sigurno uz Panex Dinamic. Pogledajte cjelokupnu ponudu bicikala i dijelova na www.dinamic.hr te u nove biciklističke avanture ili pak novu školsku godinu krenite spremni i zdravi.

Više fotografija s otvorenja pogledajte u našoj fotogaleriji:

>> FOTOGALERIJA Otvorena nova Panex Dinamic trgovina i servis bisikala

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije