u sklopu projekta

KULTIVATOR KAO GENERATOR U srpnju započinju komunikacijske radionice za organizacije civilnog društva

Krajem prosinca 2021. godine započela je provedba projekta pod nazivom "Kultivator kao generator" koji Udruga Kultivator provodi u partnerstvu s Međimurskom županijom i Općinom Nedelišće


U okviru provedbe projekta održavat će se komunikacijske radionice namijenjene predstavnicima organizacija civilnog društva koji žele ojačati komunikacijske vještine te unaprijediti vidljivost svojih organizacija i programa/projekata u medijima i lokalnoj zajednici.

Pozivamo predstavnike udruga da se odazovu radionicama koje će se od 7. srpnja 2022. – 15. srpnja 2022. godine održavati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje Čakovec na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

>> FOTOGALERIJA Pogledajte teme i predavače

PRIJAVA

Sudjelovanje na komunikacijskim radionicama je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred organizacija civilnog društva putem online prijave. Teme koje žele slušati zainteresirani sudionici prijavljuju prema vlastitom nahođenju. Radionice će se moći pratiti i putem live-streaminga.

Napominjemo da je prijava obvezna te je uvjet za sudjelovanje na radionici.

Prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 04. srpnja 2022. godine. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete putem elektroničke pošte.

Link za prijavu: https://forms.gle/W7rXbFtKHuYK9YCz5
Za sva dodatna pitanja obratite se na e-mail ida.kovac@medjimurska-zupanija.hr 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije