DOMAĆINI U DVIJE DISCIPLINE

WORLDSKILLS CROATIA 2022. Ekonomska i trgovačka škola Čakovec ponosi se sa svojim učenicima koji su se jučer počeli natjecati u tri discipline

Počeo je najveći događaj u obrazovanju, WorldSkills Croatia 2022. Ekonomska i trgovačka škola Čakovec ponosi se sa svojim učenicima koji su se jučer počeli natjecati u tri discipline

Učenica Nikolina Vinko već se prvog dana državnog natjecanja sjajno snašla.  Naručila, preuzela i zaprimila je robu u svoju prodavaonicu u disciplini Prodajne vještine. Izradila je i kalkulaciju te ispunila predloške cijena za prodajno mjesto. Nikolina će danas pokazati stečene vještine kroz ostale module.

Nikolina Vinko

U disciplini Poslovanje turističke agencije, učenica Evelin Vidmar napisala je ponudu na engleskom jeziku, a već se prvoga dana natjecanja odlično snašla u modulu iznenađenja gdje je riješila neočekivanu situaciju. Svojim dosadašnjim nastupom Evelin i njezina mentorica Zita Lajtman su vrlo zadovoljne.

Evelin Vidmar

Učenik Denis Jambrečić u zahtjevnoj disciplini Računovodstvo obračunavao je plaće i knjižio knjigovodstvene isprave u Synesis programu. Danas ga očekuju novi izazovi u kojima će pokazati stečena znanja i vještine.

Denis Jambrečić

Vrijednim učenicima želimo mnogo sreće u nastavku natjecanja!

Prodajne vještine i Računovodstvo dvije su discipline u kojima je Ekonomska i trgovačka škola ove godine domaćin. Dva organizacijska tima pobrinula su se za sve detalje koji su bili potrebni da bi se natjecanje odvilo po pravilima i bez problema. Posjetitelji ovog velikog događaja imaju priliku isprobati svaku od vještina, a interesa za discipline Prodajne vještine i Računovodstvo nije manjkalo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije