WorldSkills Croatia 2022.

ETŠ ČAKOVEC DOMAĆIN U DVIJE DISCIPLINE Učenici spremni zasjati na državnom natjecanju Worldskills Croatia 2022

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 10. do 12. svibnja na Zagrebačkome velesajmu organizira Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022. Riječ je o najvećem događaju u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe.

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec ove godine ima čast sa svojim vrijednim timom biti domaćin u čak dvije discipline: Prodajne vještine i Računovodstvo. Posjetitelji i učenici osnovnih škola moći će se “okušati” u isprobavanju vještina koje su im pripremili članovi organizacijskog tima koji čine ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić, profesorice Nina Carević Novak, Elena David i Helena Jošt i profesor Denis Jalušić za disciplinu Prodajne vještine. Profesorice Magdalena Škvorc i Petra Štefić i profesor Goran Okun, na čelu s ravnateljicom, zaslužni su za organizaciju discipline Računovodstvo.

Kao i svake godine do sad, Ekonomska i trgovačka škola najviše se ponosi svojim učenicima koji su se sjajnim rezultatima plasirali na državno natjecanje.

Poslovanje turističke agencije

Evelin Vidmar, učenica 4. razreda usmjerenja Hotelijersko turistički tehničar, pokazat će svoja znanja i vještine u disciplini Poslovanja turističke agencije. Mentorica, profesorica savjetnica Zita Lajtman, pripremila je učenicu za natjecanje i bit će joj velika podrška.

prof. Lajtman i Evelin Vidmar

Računovodstvo

Denis Jambrečić, učenik 4. razreda usmjerenja Ekonomist, na izlučnom je natjecanju već pokazao zavidno znanje osvojivši prvo mjesto u disciplini Računovodstva, a sada će imati priliku još jednom potvrditi svoj plasman. Učenika je za natjecanje pripremila profesorica Nikolina Drvenkar-Fučko.

prof. Drvenkar-Fučko i Denis Jambrečić

Prodajne vještine

Nikolina Vinko, učenica 3. razreda usmjerenja Prodavač, na državnom će natjecanju pokazati sva znanja i vještine u disciplini Prodajnih vještina  koje je na nju prenijela njezina mentorica, profesorica Sanja Koraj.

Woldskills natjecanje najveće je događanje povezano sa strukovnim obrazovanjem u svijetu, a Ekonomska i trgovačka škola već dugi niz godina postiže iznimne rezultate. I ove godine ne sumnjamo u uspjeh.

prof. Koraj i Nikolina Vinko

Evelin, Nikolini i Denisu želimo mnogo sreće!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije