VAŠ DOMAĆI TELEKOM

ZAJEDNO U OPTIČKOJ MREŽI Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u Međimurju

Od početkom ove godine Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u optičkoj mreži na nove dijelove Međimurske županije.

Od početkom ove godine Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u optičkoj mreži na nove dijelove Međimurske županije.

Tako su od sada putem optičke infrastrukture dostupni u naselju Sveti Križ, Mala Subotica te naselju Otok pokraj Preloga.

Svoje usluge u optičkoj mreži nude na području Šenkovca, Knezovca, Belice, Male Subotice, Goričana, Gardinovca, Čehovca, Palovca, Streleca, Držimurca te u dijelu Čakovca.

Ove godine odlučili su smanjiti cijene svojih paketa u optičkoj mreži te ukinuti ugovornu obvezu za privatne korisnike. Žele još jednom istaknuti i podsjetiti na to da osim optičke veze nude i WiFi priključak već od 154 kn/mj. Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na bašoj adresi, pozivaju vas da im se javite. Sve kontakte možete pronaći na njihovoj web stranici –> https://mtnet.hr/kontakt/

Kako konstantno rade na poboljšanju kvalitete usluga, svojim korisnicima u optičkoj mreži od sada mogu ponuditi i novi HUAWEI OptiXstar optički router koji omogućuje surfanje putem WiFi veze s brzinom većom od 1000 Mbps.

Svi novi korisnici G1GA paketa router dobivaju besplatno, a svi ostali korisnici optičkih paketa mogu zatražiti novi Huawei OptiXstar router uz nadoplatu (možete ih kontaktirati za više informacija). Važna napomena: Za potpuni doživljaj, korisnički uređaj mora podržavati WiFi 6 ili 802.11AX tehnologiju!

Magic Net: Nećemo podizati cijene usluga

Magic Net ovim putem također želi naglasiti da su svjesni trenutne vrlo teške situacije u društvu.

Svi smo zatečeni valom poskupljenja koji nas je preplavio. Svjedoci smo svakodnevnog povećanja cijena energenata, namirnica, a u konačnici i usluga. U Magic Netu ističu kako cijene sve svoje sadašnje i buduće korisnike, osobito one koji su s njima dugi niz godina, od samih početaka.

Upravo su svojim dugogodišnjim korisnicima zahvalni što su od skromnih početaka izrasli u najpouzdaniji i najpristupačniji domaći telekom. Prvenstveno iz tog razloga odlučili su da neće dizati cijene svojih usluga, kako bi barem malo doprinijeli lakšem nošenju s ovom nimalo zavidnom situacijom.

– Odlučili smo, kao i uvijek, biti Vam podrška u najvećoj mogućoj mjeri. Hvala Vam što ste uz nas! –  poručuju iz Magic Net-a.

Vaš domaći telekom – Magic Net

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije