Iskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!

AURO DOMUS Troškovi života sve su veći, ali Čakovčani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!

Cijene zlata su trenutno na prilično visokim razinama. Stoga, pronađite Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u Čakovcu, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite sa značajno podebljanim novčanikom!

Udar na standard građana u Hrvatskoj svakim je danom sve očitiji. Inflacija nezadrživo raste, cijene lete u nebo, a novac vrijedi sve manje jer inflacija smanjuje realnu kupovnu moć novca. Stoga za isti iznos možemo kupiti sve manje robe u trgovini, a o cijenama goriva i drugih energenata da i ne govorimo.

Sve više obitelji dolazi u nezahvalnu situaciju da moraju podmiriti sve te nabujale troškove do iduće plaće.

“Iduća plaća uvijek mi je predaleko i nikako da dođe. Svaki mjesec, uz ove lude skokove cijena, sve se brže potroši” – požalio se jedan Čakovčanin. No onda je od kolege čuo kako je do prijeko potrebnog novca došao prodavši stari zlatni nakit koji nitko u obitelji više ne koristi.

Takva se solucija i jedan od najbržih i najlakših načina na koji možete doći do gotovine zove otkup zlata. “Kolega je staro zlato prodao u Auro Domusu – nastavlja priču naš sugovornik.
“Imaju poslovnice i u Čakovcu, tako da mi je bilo spretno i praktički besplatno doći do njih u ulicu Eugena Kvaternika 15. Ugodno me iznenadio i ljubazan i profesionalni pristup njihovog djelatnika”.

Sam proces otkupa se odvija na diskretan način uz stručnu uslugu. Staro odnosno lom zlato koje želite prodati treba donijeti u jednu od poslovnica Auro Domusa gdje mu educirani djelatnici  odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se složite s ponuđenom cijenom, odmah na licu mjesta isplaćuje vam se novac.

Najčešći predmeti otkupa u Auro Domusu su zlatni lančići, ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje odnosno zlatni nakit. Klijenti često prodaju i zubno zlato te sve vrste investicijskog zlata – zlatnika, zlatnih pločica i poluga. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve  vrste proizvoda od srebra. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali često u našim domovima stoje neupotrebljeni.

Cijene zlata su trenutno na prilično visokim razinama. Stoga, pronađite Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u Čakovcu, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite sa značajno podebljanim novčanikom! Vaše staro zlato možete zamijeniti za gotovinu i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom.

Pitanja o otkupu zlata možete postaviti i našim ljubaznim djelatnicama pozivom na besplatan broj telefona 0800 73 72.

 Iskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije