Udruga inovatora Hrvatske poziva

OVOG SVIBNJA U PRELOGU Prijavite se i sudjelujte na 13. međunarodnom sajmu inovacija AGRO ARCA

AGRO ARCA namijenjena je promidžbi i popularizaciji inovacija

Udruga inovatora Hrvatske poziva na 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji će se održati drugi puta u Gradu Prelogu od 13. do 15. svibnja 2022. godine u SRC DG-SPORT Prelog.

Domaći i inozemni sudionici sajma AGRO ARCA  prepoznali su vrijednost i korisnost projekta jer im on otvara prostor za kvalitetan iskorak prema tržištima zemalja u okruženju, a nadasve tržištu Europske unije. Svake godine na izložbenom prostoru izlagači promoviraju domaćoj i inozemnoj poslovnoj javnosti 200-tinjak inovacija, eko ideja, proizvoda i novih proizvoda, mehanizaciju i tehnologiju u poljoprivredi.

Imate li kreativne, inovativne, kvalitetne i razvojne ideje i projekte, proizvode i usluge iz područja vinogradarstva i vinarstva, maslinarstva, pčelarstva i medarstva, voćarstva, ekološke proizvodnje i obnovljivih izvora energije, poljomehanizacije, proizvodnje domaćih, tradicionalnih i izvornih proizvoda, preradi i proizvodnji drugih prehrambenih proizvoda – hrane i pića, na pravom ste mjestu – prijavite se.

Uz potporu i  pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede nad ovim nadasve važnim gospodarskim projektom, ujedno će se predstaviti i brojna lokalna obiteljska i poljoprivredna gospodarstva iz Međimurja i okolice.

Na prostoru sajma AGRO ARCA 2022 bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Predviđeno je da se u okviru pojedinih tema promoviraju programi i projekti  pokrovitelja, supokrovitelja, sponzora, iz  područja poduzetništva, obrtništva, zadrugarstva.

AGRO ARCA 2022 bit će obogaćena i brojnim popratnim sadržajima

Stvorimo zajedno okruženje za inovativno i konkurentno gospodarstvo u kojem će znanje, iskustvo i kreativnost poljoprivrednog potencijala Hrvatske doći do punog izražaja, poruka je Udruge inovatora Hrvatske.

Nastup na AGRO ARCI prilika je za:

  • prezentiranje i promidžbu vaših proizvoda i usluga, inovacija i tehničko – tehnoloških dostignuća, projekata usmjerenih razvoju poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje hrane, direktnu prodaju vaših proizvoda i usluga,
  • poslovno povezivanje s potencijalnim partnerima i financijskim institucijama, informiranje i educiranje o tržištu i industriji,
  • upoznavanje i razmjenu informacija s osobama i organizacijama iz industrije, testiranje vlastitih mogućnosti na tržištu,
  • javno priznanje za kvalitetu vaših proizvoda i usluga kroz nagrade sajma.

Vidimo se na ovogodišnjoj AGRO ARCI!

Pogledaj ovogodišnji LETAK

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12
10000 Zagreb


Tel.: +385 1 48 86 540
Fax.: +385 1 48 46 433
Mob.: +385 91 50 60 929
E-pošta: silvana.svilar@inovatorstvo.com ili uih@inovatorstvo.com

Web: www.inovatorstvo.com
www.agro-arca.com
www.facebook.com/udrugainovatorahrvatske.zagreb

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije