Vijesti / Promo
Promo
ČESTITKA IZ VAJDE Možete računati da ćemo, kao i do sada, uvijek biti uz vas

MESNA INDUSTRIJA VAJDA

ČESTITKA IZ VAJDE Možete računati da ćemo, kao i do sada, uvijek biti uz vas

U ovo se doba godine svi na poslovnom i na osobnom planu osvrćemo na godinu iza nas i promatramo učinjeno, a na kraju 2021. iz Međimurcima posebno drage Mesne industrije Vajde šalju snažnu poruku koju potpisuje predsjednik uprave Alen Kajmović

U ovo se doba godine svi na poslovnom i na osobnom planu osvrćemo na godinu iza nas i promatramo učinjeno. Prošlo je novih 365 dana jedne godine i znamo da smo neke stvari mogli i trebali učiniti drugačije, da je u nekim situacijama možda alternativa bila bolji izbor. I vjerojatno je, no vrijeme ne možete vratiti. Ali, možete se prisjetiti svih onih lijepih i dobrih stvari koje su se napravile, svega onoga što ste nesebično dali drugome, onoga za što znate da nema cijenu. A u Vajdi ih je svakako bilo…

Uporno ističem kako tvrtke poput Vajde imaju i svojevrsnu obvezu potpomagati razvoj sredine u kojoj se nalaze, podržavati ljude i svojim primjerom donositi, stvarati neke nove vrijednosti koje će olakšati ili još bolje unaprijediti kvalitetu života svakog “malog čovjeka“. To se ne može uvijek, da se razumijemo, ali povremeno uključivanje u pojedine projekte socijalnog, sportskog, društvenog karaktera je bila i ostat će naša obveza.

Godina 2022. je ona u kojoj Vajda puni 110 godina svojeg kontinuiranog rada i postojanja i godina u kojoj ćemo se potruditi dati sve od sebe da napravimo nove iskorake, ne samo u poslovnom smislu nego i u onom ljudskom, društvenom. Jer uvijek može i treba biti bolje. Hvala svim našim vjernim kupcima na povjerenju koje nam poklanjaju sve ove godine, svima onima koji strpljivo čekaju u redu kod svakog našeg dućana zbog epidemioloških mjera, hvala poslovnim partnerima na silnoj količini razumijevanja, vrijednim kooperantima na izuzetnom trudu i svemu što su napravili, ali ponajviše hvala svim mojim radnicima na izvrsnom poslu kojeg smo i ove godine iznijeli do kraja. Nije bilo lako, ali kako kažu, nikada niti nije.

Svima od srca želimo sve samo i jedino najbolje u novoj godini, a ono na što možete računati je da će Vajda, kao i do sada, biti uvijek uz vas.

#UvijekUzVas

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!