Centar za revitalizaciju Cvitković

CENTAR ZA REVITALIZACIJU CVITKOVIĆ Čarobne ruke Ivice Cvitkovića otklanjaju brojne tegobe, a japanska manualna masaža/terapija pravi je hit

Centar za revitalizaciju Cvitković dvama sretnicima poklanja po jedan tretman japanske manualne masaže/terapije u trajanju od 90 minuta. Detalje nagradne igre potražite na kraju teksta.

Centar za revitalizaciju Cvitković nova je djelatnost smještena u Nedelišću. Osnovao ga je u listopadu 2021. godine Ivica Cvitković koji je posljednjih nekoliko godina posebnu pozornost posvetio učenju tehnike japanske manualne masaže/terapije. Upravo je ova vrsta tretmana ono što izdvaja Centar za revitalizaciju od mnogih drugih.

U želji da pomogne suvremenom čovjeku na razne prirodne načine, Ivica je počeo istraživati tehnike namijenjene otklanjanju tegoba kao što su bolovi u kralježnici, odnosno bolovi u leđima i/ili vratu, a japanska manualna masaža/terapija ga je oduševila sjajnim rezultatima i učinkovitošću.

 – Od najranijeg djetinjstva privlačile su me tehnike iscjeljenja, isprva na duhovnoj, a
kasnije i na tjelesnoj razini. Radeći na sebi i proučavajući razne grane i tehnike alternativne medicine prije osam godina počeo sam ih prakticirati na užem krugu bliskih ljudi. Njihova iscjeljenja i zadovoljstvo potaknuli su me da svoje znanje i iskustvo približim širem krugu ljudi
– rekao je Ivica, osnivač Centra za revitalizaciju Cvitković.

Istina je da, iako Centar broji dva mjeseca od samog otvorenja, klijenata ne manjka, a također ne manjka ni zadovoljstva i oduševljenja, kako pri svakom dolasku, tako i pri odlasku iz Centra. Upravo to je Ivici i najveća inspiracija kao i najjači pokretač.

Centar za revitalizaciju Cvitković nudi nekoliko usluga, no trenutno i sam vlasnik Ivica priznaje kako je japanska manualna masaža/terapija najtraženija.

Radi se o kombinaciji masaže, akupresure i tehnike namještanja koštano zglobnih struktura. Izvodi se dinamičnim pritiscima određenih točaka na tijelu. Tijekom tretmana pacijent leži na strunjači, ali ima i zahvata koji se izvode u sjedećem ili klečećem položaju – za početak objašnjava Ivica.
Japanska manualna masaža/terapija primjenjuje se kod svih dobnih skupina, a osim što je korisna, vrlo je i ugodna. Pomaže kod deformacije kralježnice, odnosno kod skolioze i kifoze, išijasa, a i kod raznih bolova u vratu i leđima.

– Japanska manualna masaža/terapija temelji se na ispravljanju nepravilnog težišta tijela, dislocirane zdjelice i kukova koji dovode do iskrivljenosti kralježnice i nepravilnog držanja tijela što je najveći problem današnjice zbog premalo fizičke aktivnosti i sjedilačkog načina života – nadovezuje se Ivica.

No, tu nije kraj, ova terapija uspješna je i kod ispravljanja lošeg držanja djece i odraslih, odlična je u eliminiranju glavobolje, migrene i vrtoglavice,  A uz sve to, eliminira stres i umor, jača imunološki sustav, odličan je pomagač u detoksikaciji organizma i podiže pozitivnu energiju.

>> FOTOGALERIJA Centar za revitalizaciju Cvitković


Osim japanske manualne masaže/terapije, u Centru za revitalizaciju Cvitković možete odabrati i druge usluge, poput anticelulitne klasične i brazilske maderoterapije tijela i lica.

Trenutno je ovo najučinkovitiji oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima dizajniranim za tu namjenu. Temelj ove tehnike zapravo je stimulacija limfe, a upravo ta stimulacija prvi je korak u uspješnoj borbi s celulitom. Tretman učinkovito otklanja celulit i vidno smanjuje “narančinu koru” – govori nam Ivica.

Također, maderoterapija ubrzava cirkulaciju, pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje njegova obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

Treća usluga koju ovaj Centar nudi je bioenergija koja spada u kategoriju duhovnih terapija.

Bioenergijom možemo uravnotežiti i uskladiti fizičko i duhovno stanje našeg organizma. Neke od njezinih dobrobiti su iscjeljivanje dugogodišnjih tegoba i bolesti, povećanje energije u tijelu, obrana od stresa, jačanje imuniteta, poboljšanje cirkulacije, smanjenje boli i otoka, opuštanje, lakše disanje, smanjenje cisti te uklanjanje glavobolje – rekao nam je Ivica.

Dodao je da bioenergijom uspješno rješava probleme kod osoba koje imaju epilepsiju, kao i migrene, različite upale, bolesti jetre, bubrega, pluća, srca i ostalih unutarnjih organa te regulira krvni tlak.

Jedan od tretmana koji nudi jest i emocionalna terapija.

– Radi se o tehnici čišćenja nagomilanih negativnih emocija poput stresa, depresije, anksioznosti, nelagode i straha koji su nažalost sindromi današnjeg načina života te edukacija i savjetovanje kako se kvalitetno, sigurno i kontinuirano nositi s istima – pojašnjava vlasnik Centra za revitalizaciju Cvitković.

Sam prostor Centra uređen je tako da odmah na prvu opusti svaku osobu koja uđe u njega.

Prilikom uređenja prostora vodilja mi je bila harmonija, sklad, estetika i pozitivna energija, što sam uspio postići korištenjem prirodnih materija, toplih boja i dezena te time pružiti klijentima kraljevsku oazu mira i osjećaj topline i ugode – rekao je Ivica Cvitković za sam kraj našeg razgovora.

Odlučite li rješenje svog problema potražiti u Centru za revitalizaciju Cvitković, to možete učiniti od ponedjeljka do petka od 16 do 21 sat te subotom od 8 do 13 sati. Centar ćete pronaći na adresi Trnavska 53, Nedelišće, a gospodina Cvitkovića za svaki upit ili rezervaciju termina možete dobiti na broj 092/413-3000.

Dopustite si da živite svoj život punim plućima, nemojte samo prolaziti kroz njega, poručuje vam za sam kraj Ivica.

Ako još uvijek ne znate što biste poklonili svojim bližnjima u ovo blagdansko raspoloženje, Centar za revitalizaciju Cvitković ima pravu stvar za Vas. Uz poklon kartice osmišljene posebno za božićno vrijeme, Centar omogućuje savršen poklon za Vama drage osobe. Kroz poklon kartice, Centar nudi darivanje svih usluga, a nabaviti ih možete, uz prethodnu najavu u samom Centru za revitalizaciju.
Veseli i činjenica da do polovice siječnja Centar za revitalizaciju Cvitković nudi 30 posto popusta na japansku manualnu masažu/terapiju u trajanju od 90 min po promotivnoj cijeni od 210 kuna.

NAGRADNA IGRA

Centar za revitalizaciju Cvitković dvama sretnicima poklanja po jedan tretman japanske manualne masaže/terapije u trajanju od 90 minuta.

Kako biste dobili ovu vrijednu nagradu i blagdane si učinili još ljepšima, sve što trebate je:

  • Lajkati Facebook stranicu Centar za revitalizaciju Cvitković
  • Podijeliti ovaj članak na svoj profil pod “javno”
  • U komentaru ispod članka označiti kome bi ovaj jedinstveni tretman  dobro došao

Poklon možete iskoristiti do kraja veljače 2022. godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije