OTVORENJE

FOTO NOVA POSLOVNICA Bukal elektronika danas otvorila modernu poslovnicu u Čakovcu

Bukal elektronika d.o.o. danas je otvorila još jednu poslovnicu u Čakovcu.

Nova suvremeno opremljena i izrazito prostorna poslovnica nalazi se u Ul. hrvatskih branitelja na kućnom broju 7, odnosno kod Galerije Sjever. 

Osim novootvorene trgovine u Čakovcu i svima poznate trgovine na čakovečkom jugu (Nikole Pavića 4), Bukal elektronika posluje u još dva grada, u Prelogu (Glavna ul. 47) te u Varaždinu (Zagrebačka ul. 53).  

>> FOTOGALERIJA S otvorenja nove poslovnice u Čakovcu

Trgovina Bukal elektronika prvi je puta otvorila svoja vrata 1997. godine i može se reći da je u Međimurju glavna asocijacija kad pomislimo na kupnju mobitela, televizora i malih kućanskih aparata. Ponosni vlasnici, braća Žarko i Goran Bukal, istaknuli su da se u njihovoj ponudi mogu pronaći i električni romobili, glazbene linije, kompletna računalna oprema, fotoaparati, laptopi i puno drugih električnih uređaja. Osim prodaje, Bukal elektronika nudi i servis uređaja. 

Povodom otvorenja četvrte poslovnice svojim su kupcima pripremili zanimljive akcije koje će njihovi ljubazni djelatnici rado prezentirati. U novoj poslovnici smo zatekli Marinu Andročec, Danijela Evačića, Marina Vidovića i Sašu Vargu, a uz njih u drugim poslovnica rade i Andrea BukalSanja Vlah, Branka Jurinić, Krunoslav Lajtman, Ivica BukalSebastijan Rubin, Nikica Škerbić, Marko Ister, Marko ŠkerbićAna Marija Dolenčić.

Obiđite danas, 3. prosinca, novootvorenu poslovnicu Bukal elektronike, razgledajte ponudu i zasladite se finim kolačićima koje su pripremili. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije