Podroom Drink&Music Club

IZABERITE OKUS KAVE Podroom grije tijelo i dušu novim slasnim kavama za ledene dane

Ako ste se zasitili standardne kave s mlijekom ili espressa, navratite u Podroom

Svjedoci smo kako je posljednjih godina ponuda toplih napitaka dolaskom brojnih kafića “buknula”. Mnogi traže alternativu tradicionalnim caffe barovima s ciljem uživanja u inovativnom načinu pripreme i posluživanja kave. 

Kako bi zadovoljili taj rastući trend i potražnju, vrsno osoblje Podroom Drink&Music Cluba stvara ukusne i oku ugodne tople napitke bez suvišnog filozofiranja. 

Kratki espresso s jednakim udjelom toplog mlijeka bez pjene ili s pjenom, kojim se reducira jačina same kave, naziva se cortado. Ova vrsta kave nastala je u Baskiji, a izrazito je popularna u Španjolskoj, Portugalu, Kolumbiji pa i u Kubi i SAD-u. 

Cortado je sličan mini-cappuccinu, što ga čini idealnim za aromatizaciju i podizanje kave na viši nivo. 

Zahvaljujući miješanju visokokvalitetne kave te novopristiglih i neodoljivih Monin sirupa, kava u Podroomu poprima sasvim drugačiji i osvježen okus. Donosimo osnovni recept za pripremu kave s Monin sirupom: 

U čašu za cortado potrebno je uliti 10 ml Monin sirupa, zatim 30 ml espressa. Mlijeko je u međuvremeno potrebno zagrijati na pari sve dok se ne dobije kremasta pjena te se nježno prelije kako bi se stvorili slojevi. U tom postupku može poslužiti slamčica. 

Odabir okusa kave je na vama, a trenutno u ponudi su sirupi okusa prženih lješnjaka, brownies i čokoladnih kolačića. To su arome idealne za nadolazeće zimske dane. A dolaskom toplijih dana u Podroomu će svakako zablistati kokteli, u koje će se savršeno uklopiti voćne i biljne arome, stoga nestrpljivo priželjkujemo ljeto 2022. i nove okuse koktela. 

Stoga, ako ste se zasitili već standardne kave s mlijekom ili espressa, navratite u Podroom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije