NAJBOLJI TRENING ZA DJEČJI MOZAK!

DIDASKO POZIVA Aloha mentalna aritmetika najbolji je trening za dječji mozak

* 6 godina iskustva * certificirane trenerice * 200 polaznika u jednom semestru Lokacije: Čakovec, Prelog, Ludbreg, Koprivnica, Kloštar podravski

UPISI U TIJEKU!

DOĐITE NA BESPLATNE PREZENTACIJSKE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE!

ČAKOVEC, Didasko, petak, 17.9.2021., u 17.30h za djecu vrtićke dobi, u 19.00 sati za djecu školske dobi

PRELOG, Didasko, subota, 18.9.2021., u 09.00h za svu djecu

Prijave na: didasko@didasko.hr ili na 099 422 9866.

Nakon toga moći ćete sa sigurnošću odlučiti o upisu!

U nastavku pogledajte fotografije s dodjele ALOHA diploma u lipnju 2021. u Čakovcu i Prelogu

>> FOTO: Aloha dodjela diploma Didasko Čakovec

ŠTO JE ALOHA MENTAL ARITHMETIC?

To je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. Razvijaju se ključne životne vještine:

  • pažnja i koncentracija
  • memorija
  • analitičko razmišljanje
  • fotografsko pamćenje
  • kreativnost
  • matematičke vještine…

U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se uče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan: “STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH!”.

VIDEO O ALOHA PROGRAMU – KAKO NASTAJU MALI GENIJALCI

ZAŠTO JE BAŠ DOB OD 4 DO 13 GODINA NAJBOLJE VRIJEME ZA MENTALNI RAZVOJ?

Znanstvenici su potvrdili da iskustva koja proživljavamo tijekom prvih godina života imaju direktan utjecaj na sposobnost učenja koju ćemo imati u budućnosti.

Djetinjstvo i adolescencija period je u kojem se odvija najveći dio mentalnog razvoja i definiraju individualne sposobnosti. Razlog je tome činjenica da se upravo tijekom tog razdoblja stvara velik broj neuronskih veza (sinapsa), koje su važne za razvoj inteligencije. Sve neuronske veze koje se ne stimuliraju tijekom tog razdoblja zauvijek će odumrijeti.

>> FOTO: ALOHA MENTALNA ARITMETIKA U Didasku diplome i nagrade za prvake

Važno je dakle stimulirati mozak u ovoj ključnoj dobi, kako bi se osigurao razvoj sposobnosti koje će biti ključne u odrasloj dobi.

Što roditelji polaznika kažu o dobrobitima programa?

“Voli jako brojeve i koncentracija mu je super. Voli kad ga u vrtiću ispituju zbrajanje i ponosan je na sebe kad zna. Trenerica nam je super i rekla mu je da rastura, to mu je onda još veća motivacija.”
Iva O.

“Mogu reći da je sve što se tiče ALOHE jako pozitivno i dobro za njega. Razvijanje brzog razmišljanja, rješavanje zadataka na pamet, samouvjerenost i sigurnost. Razvio je ljubav prema matematičkim zadacima i izazovima.” 
tata T. M.

“Adrian je jako napredovao u koncentraciji, pažnji i brzini, mi smo jako zadovoljni. Najveći izazov mu je John Neuron. Ne moramo mu posebno pomagati, samo prekontroliramo da li je točno, on sve to može sam.” 
mama Julija

UPISI I PREZENTACIJSKE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE U RUJNU:

  • Čakovec
  • Prelog
  • Koprivnica
  • Kloštar podravski

Prijavite se za željeni termin i lokaciju!

Nastava počinje u drugoj polovici rujna i traje do kraja siječnja 2022. Održava se 1 puta tjedno po 2 puna sata tijekom 14 tjedana.

Saznajte treba li ovakav program vašem djetetu!

Ispunite upitnik!


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije