Vijesti / Promo
Promo
CJELOŽIVOTNO UČENJE JE 'IN' U tijeku su upisi u školu stranih jezika, osposobljavanja, usavršavanja, priprema za maturu, tečajeve, 3D printanje...

POU ČAKOVEC

CJELOŽIVOTNO UČENJE JE 'IN' U tijeku su upisi u školu stranih jezika, osposobljavanja, usavršavanja, priprema za maturu, tečajeve, 3D printanje...

U tijeku su upisi u školu stranih jezika, osposobljavanja, usavršavanja, pripreme za maturu i tečajeve. Mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi, možete pronaći nedaleko centra grada na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.

Škola stranih jezika nudi razne programe

Program učenja engleskog jezika

Pučko otvoreno učilište Čakovec ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažemo i u tehnološki napredak te tako naši stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva. Od prije  postoji mogućnost online učenja preko raznih platformi kao što su Teams, Zoom i Skype. Sami tečajevi provode se u malim homogenim skupinama čiji je program prilagođen potrebama i mogućnostima polaznika.

Grupe stranog jezika organizirane su za sve dobne skupine, od djece predškolske dobi do odraslih polaznika tečaja. Programi su stoga prilagođeni mogućnostima i potrebama svake grupe polaznika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovnoškolci

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika te njihovom stupnju znanja. Polaznici će nadograđivati svoje znanje na njima zabavan način kroz aktivnosti kao što su igre uloga, improvizacije, online kvizovi, debate, učenje vokabulara kroz glazbu i slično.

Srednjoškolci

Srednjoškolci rade u malim skupinama do 10 polaznika prema pomno odabranim udžbenicima prilagođenima toj dobnoj skupini. Naglasak u nastavi biti će na raznim konverzacijskim aktivnostima, online kvizovima te debatama putem kojih će polaznici učiti zauzimati i izražavati svoj stav o raznim aktualnim temama. Tečaj priprema polaznike za uspješno polaganje ispita državne mature i međunarodnih ispita koji će im otvoriti vrata studija u inozemstvu.

Engleski jezik za odrasle

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim udžbenicima prilagođenima odraslih polaznicima. Andragoški pristup nastavi stavlja naglasak na konverzacijske vještine i ugodnu radnu atmosferu među polaznicima.

Popust za rani upis - 10 % do 20.9.2021.

Besplatni tečaj jezika u inozemstvu u sklopu Erasmus + projekata

Provodi 5 različitih Erasmus + projekta i priprema besplatne edukativne radionice s partnerskim organizacijama diljem Europe za polaznike stranog jezika (engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik) (srednjoškolci, studenti, osobe treće životne dobi).

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja za više od 100 zanimanja

Traženi program usavršavanja za Programera WEB aplikacija te POSLOVE INTERNET MARKETINGA I PRODAJE!

Trenutno su najtraženiji programi: Njegovatelj starijih osoba, Zavarivač MIG-MAG postupkom, bravar, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, dječji njegovatelj, maser, dadilja, vizažist, samostalni knjigovođa, auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, operator na računalu, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, zidar, tesar, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom, fasader, pivar, ratar, pčelar, voćar, vinogradar-podrumar, šivač, obućar…

Tečaj šivanja i krojenja - početni i napredni

Trajanje od 30 sati za 1.000,00 kuna. Naučit ćete sašiti odjevni predmet, zavjesu, porubiti hlače, pregače, posteljno rublje i krpe te mnogo drugih priručnih predmeta.

Pripreme za maturu

Uspješnost polaznika na maturi je gotovo 100%. Za grupu 8-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu.  Viša razina matematike traje 60 sati, viša i osnovna razina ostalih predmeta 45 sati. Dočekajte maturu spremni uz vrhunske stručnjake i najpovoljniju cijenu.

Komplet priprema – matematika, hrvatski jezik, strani jezik – 3.300.00 kuna. Početak grupe u 11. mjesecu.

Predavači:

  • Matematika: Ilija Višić, prof.
  • Hrvatski jezik: Dijana Fric, prof.
  • Engleski jezik: Andrea Štefić, mag.

Informatički tečaj za odrasle

Trajanje: 50 sati

Nastava u malim grupama

Sadržaj tečaja: Osnove rada na računalu, pisanje teksta, izrada proračunskih tablica, slanje e-maila, Internet, facebook…

Cijena: 1.000.00 kuna

NOVO!!!

Radionica 3d modeliranja i 3d printanja – trajanje 30 sati

Gastroevent

  • Ručak u 3 koraka za poslovnu ženu – trajanje 30 sati
  • Radionice kuhanja za djecu i mlade - trajanje  70 sati (kroz cijelu godinu)
  • Dekoriranje i aranžiranje prostora za svečanosti – 60 sati
  • Cocktail party – 20 sati

Informacije i upisi: PONEDJELJAK – PETAK:  8 – 14

                                 PONEDJELJAK i ČETVRTAK: 17-19

040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr

Iskustva polaznika:

Položila sam maturu iz matematike s odličnim uspjehom. Hvala Vam na svemu. (Lea, polaznica priprema za maturu)

Želim Vam se iskreno zahvaliti na Vašim pripremama. Hvala Vam što ste me tako dobro pripremili za maturu iz matematike B razine. Bili ste jedan od najboljih profesora iz matematike koje sam imao i stvarno ste znali predavati kako treba. (Luka, polaznik priprema za maturu)

Ako ste kreativni, imate maštu, volite boje i sviđa vam se zanimanje poput ovog, ne znam što čekate. Samo treba krenuti, a dalje ide, samo od sebe. Ja sam svoj san ostvarila, i ponosna sam što POU Čakovec ima u ponudi ovo zanimanje. Vjerujem kako ima puno kreativnih duša koje samo treba potaknuti. (Tara, polaznica programa cvjećar/aranžer)

Nisam samo stekla znanje, nego i poznanstva koja su mi itekako bila važna u mom daljnjem poslovanju na OPG-u. Posebno mi se sviđalo što smo najviše vremena provodili na terenskoj nastavi, znači teoriju smo obrađivali na konkretnim primjerima. (Samita, polaznica programa cvjećar/aranžer)

Onima koji žele proširivati svoja znanja i vještine, preporučila bih edukacije u Pučkom otvorenom učilištu Čakovec. Program je bogat različitim edukacijama i projektima, te svatko može naći nešto za sebe. (Darija, polaznica programa za masera)

Cjeloživotno učenje – Ključ uspjeha svakog čovjeka!

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=5VpdaljTN50

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!