predstave Kerekesh Teatra

NE PROPUSTITE! U Čakovcu počinju 4. Dani smijeha Kerekeš teatra

Predstave će se izvoditi u atriju Starog grada u Čakovcu.

Od 11. do 14. kolovoza 2021. predstave Kerekesh Teatra moći ćete pogledati u sklopu 4. Dana smijeha u Čakovcu. Predstave će se izvoditi u atriju Starog grada u Čakovcu. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u Centru za kulturu Čakovec. Sve predstave počinju u 20:30 sati.

11. i 12. kolovoza donosimo Vam novu predstavu Kerekesh Teatra ‘Susjedi’. U režiji Ljubomira Kerekeša najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih ‘boljih polovica’.

Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek. Vaši najdraži susjedi su: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

13. kolovoza u Čakovec stiže ‘Ringišpil’. U režiji Ljubomira Kerekeša ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil. Zašto dudu nije dobro predugo cuclati? Kako razgovarati s tetama u vrtiću pored popišanog kreveta? Kako pristupiti djevojci? Što napraviti kad popušiš prvi šamar? Kako od djeteta napraviti čovjeka?

Sve odgovore dobiti ćete u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac započinje trnovit put odgoja svog sinčića. Ovako velika odgovornost iziskuje s očeve strane veliku sposobnost kao i obavezu, ali osim velike ljubavi prema sinu, otac Stanko nažalost ne raspolaže impozantnim životnim iskustvom kao ni inteligentnom nadogradnjom.

Sin Tonko je, s druge strane, isto tako nažalost, zarobljenik genetike koja s razvojem sve više pokazuje svoju postojanost. Svaki period života ima svoje lice i naličje, tako da u određenim trenucima života polako uočavamo sličnost, pa čak i autentičnost ponavljanja istog.

4. Dane smijeha u Čakovcu zatvorit će druga nova predstava Kerekesh Teatra ‘Ja, trudnica’. ‘I, kad će djeca?’, ‘Jeste trudni? Radite uopće na tome?’, ‘Gdje je zapelo?’. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.

U ovoj komediji, u režiji Jana Kerekeša, s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena. Ovu trudničku priču ispričat će vam Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš prema tekstu Đine Jakir.

Ulaznice su već u prodaji u Ghetaldus optici u Čakovcu, na svim Entrio prodajnim mjestima, online u sustavu Entrio.hr na linku te u restoranu Stari grad Čakovec. Cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

– DOPUSTITE NAM DA VAS NASMIJEMO. VIDIMO SE NA PREDSTAVAMA. Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije