NOVOGRADNJA STANOVA PRELOG

HGH STANOVI na atraktivnoj lokaciji u blizini centra Preloga

Lokacija stambene zgrade je na adresi Glavna ulica 73, svega 300 m od centra Preloga, u neposrednoj blizini Trga Sv. Florijana.

Stanovi po mjeri modernog čovjeka

Ekskluzivni stanovi tvrtke HGH Stanovi d.o.o. u centru Preloga idealan su odabir za bezbrižan i miran život u perspektivnom gradiću Prelogu koji je savršen za život pojedinca, kao i obitelji. Grad Prelog ima bogatu kulturno-povijesnu baštinu koja osigurava cjelodnevno istraživanje. Također, speedway, biciklizam, lov, ribolov, rukomet, nogomet, folklor samo su dio bogate ponude za kvalitetan život. Obitelji s djecom će s lakoćom pronaći kvalitetno obrazovanje za svoju djecu.

Naime, grad Prelog nudi dva izuzetno kvalitetna vrtića, a kasnije i odličnu osnovnu i srednju školu. Ako Vas ne zanimaju stalne košnje nakon posla i uzaludno izgubljeni vikendi zbog održavanja kuće, stan je savršen izbor. Provedite vikende bezbrižno i posvetite svoje slobodno vrijeme sebi i svojoj obitelji.

Stanovi su veličina 38; 55; 65 i 79 m2 sa visinama 260 cm do spuštenog stropa. Svaki stan ima vlastiti balkon, spremište u podrumu, zajedničko spremište za bicikle te parkirno vanjsko ili garažno mjesto u podrumu zgrade. Osiguran je i određeni broj parkirnih mjesta za goste. Hodnici su koncipirani kao lobby sa staklenom stijenom koja će osigurati svijetlost i mjesto zajedničkog susreta sa ostalim stanarima. Zgrada je opremljena dizalima od podruma do najgornje etaže, pa je ulazak i donošenje stvari uvelike olakšano. Priključuje se i superbrzi optički internet. U okolišu zgrade predviđena su drveća, zelenilo te dječje igralište koje će dodatno istaknuti udobnost življenja.

Najviša etaža projektirana je sa predivnim penthouse jedinicama od 75; 83 i 110 m2, okružena prostranim balkonima koji pružaju pogled iznad krovova grada. 

Stambena zgrada je niskoenergetskog A razreda. Grijanje je predviđeno putem plinske centralne kotlovnice sa solarnim predgrijanjem, a svaka stambena jedinica ima ugrađen obračunski kalorimetar koji dalje preusmjeruje vrelu vodu prema podnom grijanju ili sanitarijama. Ugrađena je priprema za klimu i pasivna ventilacija za dovod svježeg zraka sa minimalnim gubicima topline.

Gradnja će se izvoditi s kvalitetnim materijalima i opremom uz mogućnost odabira standardnih pločica i parketa ili po želji uz nadoplatu. Postoji i mogućnost kompletnog opremanja stana sa namještajem prije useljenja sa odabranim partnerima uz dodatne pogodnosti i popuste. 

Početak prve faze izgradnje od 34 stambene jedinice, na 4 nadzemne etaže te podzemnom garažom i spremištima očekuje se u rujnu 2021. godine. Planirani završetak i useljenje do ljeta 2022. godine.

Raspored stanova i više informacija možete pronaći na www.hgh.hr ili na broju telefona 098 426 535.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije