marodi d.o.o.

Marodi tjestenina u novom ruhu

U travnju 2020. godine službeno je započeo projekt "Marodi tjestenina u novom ruhu".

 Zbog sve veće prepoznatljivosti brenda Marodi na tržištu, iz godine u godinu raste opseg poslovanja i tržišni udio što dovodi do potrebe za povećanjem kapaciteta proizvodnje.

Projektom će se poboljšati tehnička spremnost za učinkovitije pozicioniranje Marodi tjestenine na domaćim i stranim tržištima te je on logičan slijed zacrtanog razvoja poduzeća. Svrha mu je zadovoljavanje potreba tržišta i omogućavanje poslovnog razvoja poduzeća kroz uvođenje novih tehnologija u proizvodni proces.

Projekt se provodi u okviru natječaja “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP”, kojeg je 2018. godine objavilo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.825.500,00 kn od čega su bespovratna sredstva 2.198.325,00 kn.

Do 1. rujna 2021. godine, kada projekt završava, planirano je uvođenje nove tehnologije za proizvodnju i pakiranje tjestenine te educiranje zaposlenika o korištenju nove tehnologije. Kao rezultat ovih aktivnosti, očekuje se povećan kapacitet, produktivnost i fleksibilnost cjelokupnog proizvodnog procesa te posljedično povećanjem prihoda od prodaje i izvoza i dodatnim zapošljavanjem.

Osim glavnih aktivnosti projekta, provodit će se i aktivnosti promocije kako bi se osigurala vidljivost projekta i njegovih rezultata. U različitim fazama napretka projekta bit će objavljena vijest na web stranici poduzeća Marodi, ali i na stranicama regionalnih portala.

Najnovije