Vijesti / Promo
Promo
POVOLJNE CIJENE U FILEXU! Ne propustite velik izbor gotovih zavjesa u trgovinama u Varaždinu i Čakovcu
PR Fotografija

bogata ponuda

POVOLJNE CIJENE U FILEXU! Ne propustite velik izbor gotovih zavjesa u trgovinama u Varaždinu i Čakovcu

Na lokacijama možete naći velik izbor gotovih zavjesa tri metra širine te 1,60 i 1,80 metara visine po cijeni od samo 150 kuna!

Na lokacijama u Čakovcu, na adresi Uska bb i Varaždinu, Zagrebačka ul. 3, uz dosadašnje pogodnosti Filex trgovine, u tijeku je rasprodaja gotovih zavjesa.

Na lokacijama možete naći velik izbor gotovih zavjesa tri metra širine te 1,60 i 1,80 metara visine po cijeni od samo 150 kuna! Iz asortimana možete odabrati i aktualne potrepštine poput maski od raznovrsnih tkanina i uzoraka po cijeni od 8 kuna, zatim gumice za maske 7 i 15 milimetara, kao i gume za vizire od 2,5 kuna po komadu!


Uz ukupno više od 5.000 artikala, također se izdvaja ponuda za štofove od 29 kuna po metru te zavjesa već od 49 kuna. Naravno, u Filex trgovinama možete nabaviti već gotove zavjese ili izabrati željeni materijal i uzorak te naručiti šivanje.Po mjeri od damasta i drugih kvalitetnih tekstilnih materijala nude izradu stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa, plahti, jastučnica, navlaka za stolce, zavjese, dekore, svjetlo-nepropusne dekore i slično. Također nude idejna i praktična rješenja, dolaze na izmjere i šivaju po mjeri.Na već spomenutim lokacijama možete pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima uvjeriti u kvalitetu materijala, a do onda proučite asortiman na njihovoj internet stranici:

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.