Pogodnosti za najvjernije, samo u Drvnom centru FILO

Koliko ste puta već htjeli obnoviti vaš dom, ali jednostavno niste imali snage, volje ili onog najvažnijeg, novaca?

Zato smo mi tu! Drvni centar FILO već više od 15 godina unosi osvježenje u vaš dom. Kod nas možete pronaći razne vrste pločastih materijala za izradu namještaja. Od klasičnih iverala, od kojeg se danas izrađuje većina namještaja, do akrilnih ploča visokog sjaja koje danas dizajneri koriste za moderan izgled. Ručkice raznih boja i oblika, vodilice s bešumnim zatvaranjem, multifunkcionalne kolone, kante za selektivni otpad, sudoperi i slavine za vas su na jednom mjestu.


Ukratko, sve za izradu namještaja.
Da bi usluga bila potpuna, optimizirati ćemo za vas krojne liste, raskrojiti odabrani materijal i zalijepiti rubnu traku, pa čak i na elemente nepravilnih oblika. Ako ste hobist onda će vam zasigurno dobro doći i usluga bušenje rupa, široka ponuda alata i dostava kupljene robe.

Uvijek se trudimo najvjernijim kupcima ponuditi proizvode po sniženim cijenama, pa smo uveli novost za naše fanove na Facebooku. Jednom mjesečno ponuditi ćemo barem 5 proizvoda po akcijskoj cijeni za one koji nas redovito prate.

Jednim klikom miša isprintajte akcijski kupon i ponesite ga sa sobom. Koji su proizvodi sniženi do 1. travnja otkrijte klikom na Facebook stranicu drvnog centra FILO. Jedino što vam možemo otkriti da uz nas u ova recesijska vremena svom domu možete priuštiti povoljniju i postepenu obnovu.

Za vas, poslujemo s osmjehom
i radimo sa srcem!

Drvni centar FILO

Novakova 22

40000 Čakovec

Hrvatska

Tel.: +385 40 370 700

Fax: +385 40 370 701

Mob: +385 91 1370 700

Email: info@filo.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom 07:30 – 17:00

Subotom 07:30 – 13:00

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije