Novosti iz BAT-a

Novosti iz BAT-a

Velika akcija za Vaše kućne ljubimce

U srijedu, 13. ožujka, od 9 do 13 sati BAT priprema poseban dan za kućne ljubimce, a naročito za vlasnike pasa i mačaka. Uz korisne prehrambene savjete stručnjaka, sve kupce PURINA proizvoda BAT i PURINA daruju navlakama za auto sjedala i spremnicima za hranu!

Neke će cijene hrane biti snižene čak i do 50 posto, poput hrane za štenad PRO PLAN od 3 kg koja će stajati samo 79,99 kuna, a za ČETIRI konzerve Darling, hrane za pse sa četiri različita okusa, platit ćete samo 49,90 kuna!

Istovremeno, akciji  BAT-a će se s velikim entuzijazmom pridružiti i Zaštitarsko ekološka udruga Prijatelji životinja i prirode, te svakog donatora hrane za napuštene životinje, u znak zahvalnosti, iznenaditi malim darom za vašeg kućnog ljubimca!

Wooooow!

Protuletje u Vašem vrtu, dvorištu, balkonu…

U BAT- u je sve već spremno za radove u vrtu, dvorištu,kao i za uređenja vaših balkona i terasa. Na vrtnom odjelu BAT-a očekuje Vas bogata ponuda alata, tegli i žardinjera po izuzetno povoljnim cijenama!

Iz ponude izdvajamo 100-postotno organsko gnojivo PLANTELA organik, s dugotrajnim djelovanjem koje povećava rodnost tla i poboljšava kvalitetu i količinu uroda- pakiranje od 20 kg stoji samo 69,99 kuna, te visokokvalitetnu petkomponentnu zemlju PLANTELA BALKONIA , odličnu za sadnju svih balkonskih i sobnih biljaka od 70 litara za samo 59,99 kuna.

Ove srijede i subote BAT predstavlja najnovije modele kosilica, trimera i električnih škara za živicu. Svaku kupnju promotori Likos-ai ExtraMonta nagrađuju!

Pomoću BAT-a Vaš će okoliš zadiviti cijelo susjedstvo!


BAT
Sve za Vaš dom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije