Vijesti / Promo
Promo
OTVORENI PODRUMI 2021. Međimurski vinari pozivaju: 'Dojdite, nebu vam žal'

Od 3. do 6. lipnja

OTVORENI PODRUMI 2021. Međimurski vinari pozivaju: 'Dojdite, nebu vam žal'

Pred nama su Dani otvorenih podruma. Gornje Međimurje postat će od 3. – 6. lipnja mjesto hodočasnika i ljubitelja vinske kapljice.

Urbanovo se ove godine održava u nešto skromnijem obliku. Pred nama su Dani otvorenih podruma. Gornje Međimurje postat će od 3. – 6. lipnja mjesto hodočasnika i ljubitelja vinske kapljice. Ono što je sigurno; Međimurje ima vrhunska vina, vina koja je potvrdila struka. Najbolji poziv na Otvorene podrume stoji iza nagrada koje su i ove godine vinari osvojila ne samo na našim ocjenjivanjima vina nego na Decanter World Wine Awards, najprestižnijem ocjenjivanju vina na svijetu. Međimurci su osvojili 15 odličja.

Vrata svojih podruma ove godine otvaraju: Vinarija Cmrečnjak, Vinarija DK Dvanajščak – Kozol, Izletište Vinska kuća Hažić, Vina Horvat, Vinarija Kerman, Vinarija Kocijan, Izletište Vinska kuća Kossi, Vina Kunčić, Vina Medenjak, Munđarov breg – Filip Palašek, Vinarija Novak, Podrum Štrigova, Vinarija Solum, Vinarija Štampar.

Što očekivati i čemu se nadati?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što će vas vinari zadiviti njihovim vinima, oduševit će vas i predivna netaknuta priroda i predivan pogled na ono što je ukras gornjeg Međimurja, a to su bogati, pitomi i zeleni brežuljci na čijim se padinama uzgajaju najbolja vina u regiji. Uz vina, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda od suhomesnatih delicija, sirevi domaćih OPG-ova do hamburgera Marka Palfija, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ-i,  tamburaši i zabavljači.

Vinari svoje podrume otvaraju tijekom cijele godine. Potrebno je samo najaviti svoj dolazak i uvijek ste dobrodošli! 

Ovogodišnji program Otvorenih podruma možete pronaći na www.urbanovo.hr

Iako živimo u čudnim, nenormalnim vremenima, ne smijemo zaboraviti na druženje, ljudske međuodnose i prijateljstva. A najbolji način za njegovanje prijateljstva je razgovor uz čašu vina.

Kažu Međimurci da su ondje svi poznanici, a uz čašu vina postat ćete i prijatelji.

„Dojdite ne bude vam žal!“ – poručuju vinari

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!