VINARIJA ŠTAMPAR

OTVORENI PODRUMI Vinarija Štampar na atraktivnoj lokaciji Mađerkina brega organizira čitav niz događaja

Vinarija Štampar, u sklopu manifestacije, "Otvoreni podrumi" na atraktivnoj lokaciji Mađerkina brega, organizira čitav niz događaja. Četiri dana na Mađerki uz "pogled od milijun dolara", vina Štampar, "Food by Palfi", Vlatka Štampara, Časlava Matijevića, puuuno dobre glazbe i pozitivnih emocija.

Od 3. do 6. lipnja, na vinskom vrhu Međimurja priprema se izuzetna ponuda vina, hrane i smijeha. Da, smijeha, koji je ovoga puta zagarantiran 5. lipnja, nastupom našeg “stand up” komičara Vlatka Štampara s početkom u 17.00 sati.

Za hranu će ponovo biti zadužen Marko Palfi koji za ovu priliku proširuje svoju ponudu. Tako će svi posjetitelji uz nagrađivane burgere Smokey doubleD i Dekadent, moći kušati i Pileću tortilju deluxe, Vratinu sa žara i Falafel sa međimurskim šparogama OPG Vuri. Falafel je jedno od najpopularnijih vegeterijanskih street food jela na svijetu. Spravlja se od slanutka, a Palfijeva varijanta sa domaćim šparogama je odraz sezone i lokaliteta. Dodatan plus ovog vege jela je da donosi jednu od najklasičnijih vino/hrana kombinaciju, a to je šparoga i Sauvignon. Štamparov Sauvignon i falafel će tako biti interesantan svima, a posebno vegeterijancima.

NOVITET – PONUDA DESERTA

Ponuda hrane dodatno je obogaćena i slatkim asortimanom. Tako će u ponudi biti i deserti u čaši na bazi QimiQ vrhnja. Moussevi sa dodatkom čokolade, vanilije, bučinih sjemenki, No Baked Cheesecake u čaši, Panna Cotta, Tiramisu u čaši. 

Ali ni to nije sve…

Sprema se još jedno iznenađenje. U petak 4. lipnja u 18.00 sati u goste dolazi i veliki eno/gastro znalac i svjetski putnik, Časlav Matijević. Ovaj majstor pripreme morske hrane za petak će spremiti “srdele na livadi”. Atraktivno jelo od plave ribe kojeg će biti u ograničenim količinama.

Četiri dana na Mađerki uz “pogled od milijun dolara”, vina Štampar, “Food by Palfi”, Vlatka Štampara, Časlava Matijevića, puuuno dobre glazbe i pozitivnih emocija,

Radno vrijeme: 09.00 – 23:00 sati ;(hrana od 12:00)

Vidimo se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije