'mamac' za kupovinu

VACOM RAČUNALA Top ponuda laptopa, mobitela i gadgeta po povoljnim cijenama u Čakovcu!

U poslovnici u Čakovcu možete saznati sve detalje o pogodnostima, a na lokaciji Vas očekuju kvalitetno osoblje, odličan izbor i cijene.

Pružanje kompletne informatičke usluge na lokalnoj razini koja može brzo i kvalitetno zadovoljiti informatičke potrebe poslovnih i privatnih korisnika – vizija je tvrtke VACOM d.o.o. za informatiku, trgovinu i usluge.

U navedeno se možete uvjeriti u poslovnici Vacom računala u Čakovcu, na adresi Ulica J.J. Strossmayera 10.

Top ponuda laptopa, odličan izbor mobitela, računala, monitora i pribora za mobitel – sve na jednom mjestu.

Trenutno ‘ruše cijene’, a iz ponude izdvajaju Laptop HP 15s-fq2020nm, 15,6″, Intel® Core™ i3 processor snižen 500 kuna koji može biti Vaš za 4.299,90 kn.

Osim navedenog, u tijeku je akcija laptopa, a u ponudi imaju velik izbor poslovnih, gaming, ultrabook laptopa raznih brandova.

U tijeku je Xiaomi Mi Fan Festival akcija do 30. travnja, u sklopu koje je mobitel Xiaomi Redmi Note 9 snižen na 1.199,00 kn.

Dolaskom proljeća Vacom katalog osvježili su proljetnom ponudom odabranih artikala – laptopi, računala, tableti, zvučnici, kao i mnoge druge kategorije. Akcija vrijedi do 30. travnja ili do isteka zaliha.

U poslovnici u Čakovcu možete saznati sve detalje o pogodnostima, a na lokaciji Vas očekuju kvalitetno osoblje, odličan izbor i cijene.

U bogatom asortimanu nude fotoaparate i kamere, igraće konzole, kućanske aparate, tablete, Playstation konzole, ‘pametne satove’, e-romobile i ostale gadgete.

Osim kupnje, Vacom računala u Čakovcu nude i servis. Iskusni stručnjaci u stanju su detektirati i otkloniti kvarove i smetnje bilo u servisu ili angažmanom vanjskih servisa kako u jamstvenom roku tako i poslije.

Velik dio kvarova rješavaju odmah u servisu, što bitno skraćuje vrijeme popravka. Računala vlastite proizvodnje mogu servisirati u vrlo kratkom roku budući da na raspolažu rezervama komponenti i dijelovima.

Radno vrijeme poslovnice Vacom računala Čakovec od ponedjeljka do petka je od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 14 sati, dok su nedjeljom i praznicima poslovnice zatvorene.

Javiti se možete mailom: cakovec@vacom.hr, pozivom na broj telefona: 040/333-043 ili putem službene Facebook stranice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije