Addiko Blic kredit

Zatvori kredit i otvori nove mogućnosti!

Jedan od najpovoljnijih kredita na tržištu

Moderna kapitalistička ekonomija temelji se na potrošačkom društvu. Kupac odnosno potrošač je u središtu svega i njegove kupnje, odnosno potrošnja, guraju kako domaću tako i svjetsku ekonomiju naprijed. Mali čovjek je gotovo svakodnevno bombardiran ponudama sa svih mogućih strana. Nova odjeća, povoljna elektronika, kućni namještaj na privlačnim popustima, primamljivi krediti za automobil ili stan, itd. Zaduživanje uslijed povećanog opsega kupnje, kako za sebe tako i za svoje najmilije, postala je gotovo svakodnevica za mnoge. Iako su kamatne stope za kratkoročna zaduživanja nikad povoljnije, čovjek se ponekad osjeća sputano, jer nikako, na jedan način ne može zatvoriti sva svoja dugovanja. A jedno od provjereno dobrih rješenja za ovaj problem je upravo zatvaranje postojećih obveza novim kreditom.

Na ovaj način ćete se jako lako, brzo i jednostavno riješiti svih dosadašnjih dugovanja koja vas sprječavaju punim elanom okrenuti novu financijsku stranicu i upustite se u nove i uzbudljive mogućnosti!

Zatvorite sve svoje financijske obveze jednim gotovinskim kreditom

Kao što smo već spomenuli, današnje potrošačko društvo vas jednostavno tjera iznova i iznova trošiti novac, što često dovodi do kratkoročnih zaduživanja. Ovu strategiju koriste mnogi kako bi potpomogli svoje financije i što manje osjetili negativan financijski učinak novog hladnjaka, pećnice, televizora, kauča ili slično. Međutim, kada se financijske obveze nagomilaju iz predviđenih ili nepredviđenih razloga, mnogi se opredjeljuju za zatvaranje kredita novim kreditom kroz danas sve popularniji kredit za refinanciranje. Uzimanjem ove vrste kredita, mnogi vide kao rješenje za nagomilane financijske obveze. Kratko rečeno, jedno lako i jednostavno rješenje za mnogobrojne financijske probleme.

Uzmimo primjerice kako ste riješili renovirati kuhinju, za šta je naravno potrebno barem nekoliko tisuća eura i odlučili ste to pokriti kratkoročnim kreditom. Nakon šest mjeseci, dobili ste sjajnu priliku, kroz određenu akciju kupiti nov televizor, što ste već dulje vremena planirali. Ponovno se odlučujete za otplatu na obroke kako biste što manje opteretili kućni proračun. Nakon toga dolazi putovanje u vidu zimovanja ili ljetovanja, koje opet želite pokriti plaćanjem na obroke ili novim kreditom. I tako u krug. Nakon par godina shvatite kako imate financijska zaduženja koja traju čitavu vječnost. Razmišljate kako bi bilo sjajno kada bi postojao neki način na jednom mjestu i u jednom koraku riješiti i bolje reorganizirati sva svoja prethodna dugovanja.

Jedan od najpovoljnijih kredita na tržištu

Kao sjajna ideja vam padne na pamet zatvaranje kredita novim kreditom. A jedan od najboljih kredita za tako nešto jest Addiko Blic kredit! Addiko Blic kredit je gotovinski kredit za iznose do 76.000 kuna odnosno do 10.000 eura. Jedna od glavnih pogodnosti ovoga kredita je njegova dostupnost klijentima svih banaka, bez obveze prebacivanja primanja u Addiko banku. Rok otplate je od 2 do 10 godina za postojeće klijente, odnosno od 2 do 5 godina za klijente drugih banaka, uz redovitu fiksnu kamatnu stopu, bez bilo kakvih potencijalno negativnih iznenađenja.

Odobrenje ovoga kredita se dobiva uz minimalnu dokumentaciju kako bi postupak bio što brži i jednostavniji. Što je možda i najbolje, zahtjev za kredit može se podnijeti i bez odlaska u banku putem Addiko Virtualne poslovnice u samo nekoliko koraka i to iz udobnosti vašega doma!

Najnovije