Moderna mesnica u centru grada

MESNICE KIŠ U centru Čakovca otvorena šesta poslovnica Mesnica Kiš

Svaka obitelj ima svoju priču, a ovo je njihova. Kontinuiranom proizvodnjom upravo onog na što su potrošači desetljećima naviknuti i što danas očekuju od ponude mesnica Kiš, izgrađena je besprijekorna reputacija.

Danas je u centru Čakovca, na trgu Eugena Kvaternika 13 otvorena šesta poslovnica Mesnica Kiš. Tradicija duža od 65 godina garancija je kvalitete, ali i velika odgovornost vlasnika prema vjernim kupcima. U vremenima kad više nije tako jednostavno doći do domaćeg, svježeg mesa i suhomesnatih te kobasičarskih proizvoda, u Kišovim mesnicama pronalazimo upravo to.

-Naše meso je kontroliranog podrijetla, isključivo iz Međimurja, Podravine i Zagorja, a uz standardne kooperante vršimo i slobodan otkup sa seoskih imanja u radijusu od pedesetak kilometara, saznali smo od vlasnika Karmen i Franje Kiš.

Mesnica u centru Čakovca radit će svakim danom od 8 do 17 sati, osim ponedjeljkom i subotom kad će joj radno vrijeme biti do 13 sati. Broj telefona mesnice KIŠ centar je 040 / 500 505.

Vrhunska sirovina i obiteljska receptura garantiraju savršen proizvod

Razvijanjem proširuju svoju ponudu i nadograđuju brend, no sve na temelju onih prvih, pravih Kiš-ovih receptura i tehnika kojom se iste postižu. Razlike na tržištu sličnih delicija mogu se primijetiti svim osjetilima i kvaliteta se svakim danom sve više prepoznaje. Primjenom starih, ali dotjeranih receptura, “KIŠ” danas proizvodi 40-ak proizvoda, što kobasičarskih, što suhomesnatih i svježih.

Uz novootvorenu mesnicu, svakodnevnu ponudu Kišovih proizvoda možete pronaći na još pet lokacija. Najstarija je mesnica u Donjem Kraljevcu na adresi Kolodovorska 16, slijedi mesnica u Prelogu, Glavna 29 (tržnica), zatim mesnica u Čakovcu-jug, Nikole Pavića 17 (jug), Domašincu na adresi Martina Pušteka i u Murskom Središću, Josipa Broza 5.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije