POVOLJNI, BRZI, KVALITETNI!

ASC Čakovec-Turčišće nudi najbolje za limene ljubimce, u tijeku predsezonska akcija ljetnih guma!

Vulkanizacija, prodaja guma svih profila, prodaja alu i čeličnih felgi, prodaja i programiranje TPMS ventila, dio su ponude centra.

Proljeće je idealno vrijeme da pažnju posvetite limenom ljubimcu, a ASC Čakovec-Turčišće u tome će vam itekako pomoći.

U ovaj moderan auto-servisni centar, koji je naslijedio tradiciju dulju od 30 godina, a nalazi se na dvije lokacije – u Čakovcu (Ulica Matije Gupca 59, Čakovec) i Turčišću (na adresi Turčišće 47) stigao je dio ljetnog asortimana.

Stoga, ako trebate gume, u tijeku je velika predsezonska akcija s popustima do 20 posto na gotovinsko plaćanje u obje poslovnice koja vrijedi do isteka zaliha (montaža i balansiranje uključeni su u cijenu gume).

Vulkanizacija, prodaja guma svih profila, prodaja alu i čeličnih felgi, prodaja i programiranje TPMS ventila, multi-brend servis te automehaničarske usluge dio su ponude centra.

Što se tiče montaže guma ne primaju narudžbe, već samo dođete do jedne od navedenih lokacija i bit ćete usluženi u najkraćem mogućem roku.

Osim navedenog, ASC Čakovec-Turčišće ponosi se pojačanjem koje je nedavno stiglo – najmodernijom optikom John Bean V2380 za kvalitetniji i brži rad, a nabavili su i najmoderniji stroj za kompjutersko balansiranje.

U ponudi imaju najam kiper-prikolica za prijevoz quadova, kosilica, namještaja, strojeva. Prikolica je dužine 3 metra i širine 166 centimetara te opremljena jakim vitlom vučne sile 1.100 kg. Unajmiti možete i prikolicu s ceradom 2 metra dužine i 102 centimetra širine.

Ako trebate krovne nosače ili kutije, u ponudi je renomirana marka Thule – dostupna za najam i prodaju. Novitet je montaža te prodaja auto-kuka. Centar nudi lager moto i scooter gume, agro gume, teretne gume… 

S ukupno 12 zaposlenih u ASC-u Čakovec-Turčišće očekuje vas povoljna, brza i najkvalitetnija usluga.

Radno vrijeme poslovnica je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a subotom od 8 do 12.

Ukoliko trebate pomoć pri kupnji i izboru ljetnih guma rado će vas savjetovati i pomoći, kako biste odabrali najpogodnije i najbolje za vašeg metalnog ljubimca.

Informacije o cijenama i dostupnosti možete dobiti na broju 098/968-7288, putem maila: asc.cakovec@gmail.com ili na službenoj Facebook stranici.

POKLANJAMO! U suradnji s ASC Čakovec-Turčišće dva čitatelja nagrađujemo optikom te dva s montažom guma i balansiranjem kotača. Pravila su jednostavna:

1. nakon pročitanog teksta pritisni ‘like’ na Facebook stranicu ASC Čakovec-Turčišće

2. Facebook objavu eMedjimurja podijeli javno
3. u komentaru ispod Facebook objave eMedjimurja označite
 barem dva prijatelja i napiši jesi li zainteresiran za optiku ili montažu guma s balansiranjem kotača

Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom, a imena objaviti u ponedjeljak, 12. travnja. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije