Vijesti / Promo
Promo
NOVA TRGOVINA U ČAKOVCU Lima VT vaš je najbolji partner u pripremi hrane na otvorenom
lmk

Kotlići, roštilji i peke

NOVA TRGOVINA U ČAKOVCU Lima VT vaš je najbolji partner u pripremi hrane na otvorenom

Kako je proljetno vrijeme uzelo maha, a ljetni solsticij je iza ugla, krajnje je vrijeme da započnu pripreme za druženje na otvorenom - načinu sastajanja koji uz socijalnu distancu trenutno najbolje pogoduje epidemiološkim mjerama.

Dobra vijest za sve ljubitelje kotlovine, roštilja i peke je da uz novootvorenu trgovinu Lima VT, na adresi Ognjena Price 2 u Čakovcu, na raspolaganju imaju pregršt mogućnosti za ostvarenje svojih gurmanskih tendencija! Naime, specijalizirana obiteljska tvrtka Lima VT bilježi dugogodišnju tradiciju koja seže u 90-e godine prošlog stoljeća. Za izradu kvalitetne opreme specijalizira se 2005. godine, a najveću pažnju posvećuje upravo kakvoći, rezultat čega su stručno oblikovani proizvodi od kvalitetnog inoxa dopadljivog izgleda.

Iako epidemiološka situacija nije pogodovala praksi prodaje istih na sajmovima, gdje je Lima VT godinama javnosti prezentirala svoju ponudu, polučila je podizanjem poslovanja na višu razinu te sada ova tvrtka svu opremu nudi na jednom mjestu. Iz široke palete proizvoda izdvaja kotliće, kotlove i kotlenke, kotlovine, opremu za kolinje, peke, plamenike, ražnjeve i roštilje.Čitav asortiman tvrtke Lima VT, koji se svojom kvalitetom i dizajnom već itekako dokazao na tržištu, možete provjeriti na fizičkoj lokaciji u novootvorenoj trgovini na adresi Ognjena Price 2, a do onda posjetite službenu web stranicu. Za više informacija možete kontaktirati broj mobitela 098 981 8098 ili poslati upit na info@limavt.com.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!