Vijesti / Promo
Promo
NOVO Dr. Neven Turkalj otvara vlastitu specijalističku ordinaciju, jedinstvenu na Sjeveru Hrvatske
Dr Neven Turkalj

UGLEDAN OTOLARINGOLOG

NOVO Dr. Neven Turkalj otvara vlastitu specijalističku ordinaciju, jedinstvenu na Sjeveru Hrvatske

Nakon 20-godišnjeg iskustva u varaždinskoj bolnice te KB Dubrava, doktor Neven Turkalj odlučio je posao vratiti 'doma', u svoje Varaždinske Toplice gdje otvara vlastitu specijalističku ordinaciju.

Nije tajna da su Varaždinske Toplice idealne za razvoj zdravstvenog turizma. Lječilište i turistički kapaciteti odličan su preduvjet za pacijente i njihov oporavak, a od idućeg tjedna postaju bogatije za jednu specijalističku ordinaciju.

Individualan pristup bez čekanja i nepotrebnih 'koraka'

Ugledni doktor Neven Turkalj, specijalist otorinolaringologije otvara ordinaciju u svojim Toplicama.

- Odlučio sam se na taj korak, jer je nakon dugog niza godina došlo do zasićenja bolničkim sustavom. Smatram da mogu više i bolje kroz vlastitu specijalističku ordinaciju. Varaždinske Toplice su idealan odabir, imaju i veliki potencijal u zdravstvenom turizmu, veselim se novom početku – istaknuo je Neven Turkalj.

Svi koji se jave u novu ordinaciju, mogu računati na individualan pristup, kvalitetnu uslugu i pristupačne cijene, a sve to bez čekanja i nepotrebnih administrativno-tehničkih koraka.

Dr. Turkalj je završio specijalizaciju iz otorinolaringologije te užu specijalizaciju iz plastične kirurgije glave i vrata. Ima 20-ak godina radnog iskustva u OB Varaždin (2001-17), KB Dubrava (2017-2021).

Dodatna je znanja stjecao i na brojim znanstvenim skupovima, kongresima, radionicama primjerice u New Yorku, Sao Paolu, Frankfurtu  te brojnim drugim mjestima.

Pregledi, dijagnostika, kirurški i estetski tretmani

Ipak, kroz cijelo to vrijeme zapravo Varaždinske Toplice nikad niti nije napustio. I kada je radio u Varaždinu i Zagrebu putovao je svakodnevno na posao. Ovog puta odlučio je  posao vratiti 'doma'.

U svojoj ordinaciji nudit će usluge otorinolaringologije, ali i ono u čemu je stekao užu specijalizaciju – plastičnu kirurgiju glave i vrata.

Radi se o pregledima, dijagnostici, savjetovanjima, nekirurškom i kirurškom liječenju bolesti usta, grla, nosa i sinusa, uha, lica, vrata i vlasišta, štitnjače, žlijezda slinovnice te estetskim tretmanima u području glave i vrata.

U radu će koristiti najsuvremenije tehnike i metode, ali i instrumente, poput lasera, čijom primjenom se često može izbjeći neugodna tamponada nosa.

- Uistinu mi je na prvom mjestu zdravlje mojih pacijenata, koji će kod nas dobiti kvalitetan, individualni pristup. Bit ćemo usmjereni na liječenje i izliječenje pacijenata, da što manje vremena provode u čekanju i nepotrebnim administrativnim koracima – ističe dr. Turkalj.

Ordinacija u rodnoj kući Ruže Pospiš Baldani

Vrijedi svakako spomenuti da ordinacije ovakvog tipa nema nigdje u blizini, varaždinskom, međimurskom i podravskom kraju, praktički na cijelom sjeveru Hrvatske. Doktor Turkalj se nada i pacijentima iz zagrebačkog kraja, a s otvaranjem granice, i pacijenti iz Slovenije i Austrije, te iz drugih krajeva EU će također moći do vrhunskih usluga ovog odličnog doktora.

Njegova ordinacija nalazi se u  Ulici Kralja Tomislava 4, u kući u kojoj je rođena slavna Topličanka Ruža Pospiš Baldani. A ako tko ima odličan glas, onda je to upravo ova poznata operna diva. Ima stoga svoje posebno mjesto, uz druge poznate topličke znamenitosti na zidu u čekaonici ordinacije.

Ordinacija se otvara idući utorak, 6. travnja, a radno vrijeme će biti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15:30 te utorkom i četvrtkom od 13 do 20:30.

Svi koji žele saznati bilo kakvu dodatnu informaciju, dogovoriti pregled ili bilo što, mogu se javiti preko web stranice www.ordinacija-neven-turkalj.hr, putem e-maila ordinacija.dr.turkalj@gmail.com ili telefona 099 521 66 33.

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.