Tvrtka FranzNET iz Čakovca Vaš partner za digitalno doba

DOMAĆI OPTIČKI INTERNET FranzNET Franje Posavca pouzdan je partner 24sata dnevno, 7 dana u tjednu

Franjo Posavec direktor FranzNET tima sa svojih 20 godina iskustva pruža vrhunsku uslugu internet telefonije, hostinga i kolokacije, internet pristupa te održavanja mrežne, softverske i hardverske infrastrukture. Svojim klijentima osigurava podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

U neizvjesnom vremenu u kojem živimo, jedno je sigurno – život se “preselio” na internet. Naučili smo da se gotovo sve može (od)raditi online. Zato je od velike važnosti imati pouzdanog partnera za informatičku infrastrukturu Vaše tvrtke, ali i za superbrzi optički internet za nesmetan rad i školovanje od kuće.

Usluga IT održavanja i sistemskih integracija

Kako bi informatički sustav besprijekorno funkcionirao i ispunjavao postavljene zadaće potrebno je osigurati adekvatno održavanje svih njegovih komponenti (mreže, korisničkih računala i poslužitelja).

Adekvatnim održavanjem osigurava se veća pouzdanost sustava, sigurnost podataka i kontinuitet poslovanja. Uz adekvatan nadzor, održavanje, sistemsku administraciju i upravljanje IT infrastrukturom FranzNET svojim klijentima osigurava evolucijski prijelaz na novu opremu i tehnologije čime se značajno umanjuju troškovi IT-a u cjelini.

-Uspješnost informatizacije poslovanja najbolje se mjeri iz perspektive krajnjeg korisnika. Dobar rezultat nije moguće polučiti ako nije omogućen produktivan rad u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg zadanog mjesta, jer današnji zahtjevi dinamičnog poslovnog okružja neprestano pomiču granice poslovanja izvan klasičnog poimanja uredskog prostora. Stoga je poseban naglasak na osiguranju stalnog pristupa podacima, poslovnim aplikacijama, elektroničkoj pošti te drugim kanalima za komunikaciju i suradnju nalazio se klijent za svojim ili zamjenskim računalom, neovisno o tome nalazi li se u uredu ili izvan njega, ističe Posavec.

Pokrećete novi posao i razmišljate o novoj informatičkoj infrastrukturi ili planirate poboljšati postojeću? FranzNET može Vam omogućiti uslugu besplatnog informatičkog savjetnika koji će pomoći u donošenju odluke na koji način to odraditi.

Usluga optičkog interneta

Usred virtualnog poslovnog sastanka ste, a internet veza prekida? Traje online škola, a internet veza je pukla? Rješenje je u optičkom internetu! Optička infrastruktura garantira najbrži i najstabilniji internet za sve uređaje koje Vaše kućanstvo koristi. Dostupni su paketi s internet brzinama do 500Mbit, ovisno o Vašim željama i potrebama.

Za dodatnu zabavu nakon posla i škole FranzNET nudi pakete optičkog interneta i televizije s više od 100 osnovnih TV programa!

Usluga hostinga i kolokacije

Web hosting je usluga zakupa prostora na internet poslužitelju (serveru). Pojam servera označava čvorište unutar internet mreže preko kojeg korisnici iz bilo kojeg dijela svijeta mogu pristupiti Vašim web stranicama te komunicirati putem elektronske pošte.

Već imate hosting, ali tražite bolje rješenje? FranzNET nudi uslugu preseljenja Vaših podataka na brz i siguran način, bez nedostupnosti!

Kolokacija je hosting opcija za male i srednje velike tvrtke koje žele značajke kompletnog IT odjela ali bez troškova. Velike korporacije imaju internetsku infrastrukturu i hosting za svoje web servere, kao i tim IT stručnjaka za upravljanje i dizajn web projekata. Pojedinci i male tvrtke to nemaju, ali postoji širok raspon dostupnih opcija. Neke od opcija su jednostavni hosting za pokretanje vlastitog web servera te dedicirana internetska konekcija.

Sve dodatne informacije i ponudu koju nećete moći odbiti zatražite putem web stranice (https://franz-net.hr/), emaila (prijava@franz-net.hr) ili telefona (040 638 809).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije