Vijesti / Promo
Promo
OTVORENJE U SUBOTU Roto stigao u Međimurje: Najbolja ponuda pića u Čakovcu
Roto Dinamic

ZABAVA JE OZBILJAN POSAO

OTVORENJE U SUBOTU Roto stigao u Međimurje: Najbolja ponuda pića u Čakovcu

Sve ljubitelje finih pića sigurno će razveseliti informacija da je Roto svijet pića stigao u sjedište Međimurske županije.

Sve ljubitelje finih pića sigurno će razveseliti informacija da je Roto svijet pića stigao u sjedište Međimurske županije.

U jedinstvenom prodajnom prostoru koji se nalazi na adresi Svetojelenska 13a  pronaći ćete atraktivan asortiman najboljih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i dodaci potrebni za svaku zabavu – začini za gin&tonic, koktel asortiman, grickalice, sladoled i čaše.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, u prostoru se nalazi i rashladna komora gdje možete preuzeti svoja pića ohlađena pića za svaku priliku, a u ponudi diskonta možete uvijek  pronaći i led u vrećama za svaki roštilj ili zabavu. Također, po završetku vaših zabava i proslava možete nepotrošene količine vratiti, a ako na svojoj zabavi imate pivopija možete iznajmiti i Heineken Blade točionik za pivo.

Iz široke palete asortimana pića koju možete pronaći na policama potrebno je izdvojiti ekskluzivni asortiman Roto dinamica, posebice pjenušava vina i prosecco talijanske vinarije Astorije koja se izdvaja Rose Moscato pjenušavim vinom koji će zadovoljiti sve ljubitelje slatkih pjenušavih vina, a Panarea Island i Sunset ginovi u kombinaciji s Luscombe tonicima biti će hit svakog druženja.

Vina vinarija Montes i Kaiken biti će savršena za sve vinoljupce koje vole isprobavati vina dalekih terroira, a piva bavarskih pivovara Erdinger i Stiftung za sve pivoljupce željne izvrsne njemačke tradicionalne recepture.

Novi diskont pića u Čakovcu nastavak je širenja maloprodajne mreže nacionalnog distributera pića Roto dinamica i prvi diskont na području Međimurske županije kojim želi svojim kupcima pružiti široki asortiman svih vrsta pića i najbržu uslugu.

Novootvoreni diskont prostire se na više od 150m2, a uređen je u skladu s konceptom ''Zabava je ozbiljan posao'' čiji je cilj prostor oplemeniti modernim, urbanim elementima i stvaranjem ugodne atmosfere pri kupnji pića za sve prilike.

Široka ponuda pića, diskontne cijene, top akcije i brza usluga bit će i izvrstan izbor za sve ugostitelje koji će u diskontu, osim pića, moći kupiti i profesionalnu opremu za čišćenje, čaše te dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

Roto svijet pića otvara se u subotu, 27. ožujka u Čakovcu, na adresi Svetojelenska 13a. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 07:30 – 21:00, petkom i subotom od 07:30 – 22:00, a nedjeljom od 09:00 – 13:00.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!