Prepoznatljivi po dizajnu i kvaliteti

A.R.M. DIZAJN Kreacije hrvatskog modnog brenda koje će vam pristajati u svakoj prigodi

Kreacije A.R.M. dizajna omogućuju da bez obzira koje ste dobi, građe ili stila nosite haljine u kojima ćete se osjećati lijepom svaki dan.

‘Svaka žena zaslužuje se osjećati lijepom svaki dan’, moto je hrvatskog modnog brenda A.R.M. dizajn, čije kreacije omogućuju da bez obzira koje ste dobi, građe ili stila nosite haljine u kojima ćete se osjećati lijepom svaki dan.

A.R.M. dizajn godinama je postojao kao ideja, a 2017. je zaživio kao domaća modna marka kojoj je glavni cilj stvaranje odjeće koje žene, ali i muškarci mogu nositi svaki dan.

S vremenom su pokrenuli i liniju sportske odjeće (trenirke, hoodice, kratke majice) koje su jako dobro prihvaćene. 

Vlasnica modne marke A.R.M. dizajn je Ivana Pozvek, koja je, kako ističe, od malih nogu zaljubljena u modu. 

– Veseli me svaki komad odjeće, a osobito stvaranje i kreiranje novih modela. Radi kombinacije dugogodišnjeg iskustva u prodaji i marketingu s ljubavlju prema modi, usudila sam se ostvariti svoje snove i postati dizajnerica i vlasnica A.R.M. dizajna – prepričava poduzetnica koja neprestano radi i živi svoj posao. 

– Zahtjevno je, ali vrijedi. Dakle, najveća lekcija mi je – usudi se! – dodaje.

Iako priznaje da se na početku suočila sa strahom od nepoznatog, smatra da su izazovi svakodnevica i na njih gleda samo s pozitivne strane jer ‘omogućavaju da naučimo i budemo još bolji’.

– Živimo u potrošačkom društvu gdje masovna proizvodnja odjeće prevladava – toga sam se najviše bojala, ali proteklih sam godina shvatila da se kupci ipak okreću nama, manjim proizvođačima.

U A.R.M. dizajnu konstantno rade na novim proizvodima, idejama, modelima, sa željom da budu prepoznatljivi po dizajnu i kvaliteti što šire.

– Naše kreacije će vam pristajati u svakoj prigodi, casual ili svečanoj, a jedinstvenim krojevima i bojama istaknuti će sve vaše atribute, a sakriti nedostatke – istaknula je Pozvek.

Osim navedenog, svaki komad A.R.M. dizajn odjeće ručni je rad koji se izrađuje upravo za vas.

– S različitim modnim dodacima (remenje, torbice, cipele) naše haljine postaju haljine sa sto lica koje ćete dugo nositi s ponosom. Na poslu, izlasku ili u nekoj svečanoj prigodi – u A.R.M. dizajn kreacijama budite lijepi svaki dan – poručuju iz A.R.M. dizajna.

Iako su u početku fokus stavili na žensku odjeću, s vremenom su napravljene kolekcije i za muškarce.

– Sve se više okrećemo kreiranju i proizvodnji odjeće za muškarce, za koje u našoj ponudi imamo hoodice, majice, trenirke, ali i maske za lice.

Ponose se vrhunskom izradom i kvalitetnim materijalima koji se lako održavaju – koriste vrhunski turski pamuk (ISO 9001, STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Proizvodi certificirani s Oeko-Tex® ne sadrže toksične ili alergijske tvari.). Čak je i konac vrhunske njemačke kvalitete jer paze na svaki detalji.

Ako niste sigurni prilikom odabira haljine koja odgovara upravo vama, pomoći će vam osobno Ivana Pozvek, vlasnica brenda A.R.M. dizajn.

– Obratite nam se u inbox i rado ćemo vas savjetovati. Privucite pažnju svojom A.R.M. odjećom gdje god da se pojavite. Uživajte u A.R.M. dizajn kreacijama jer u njima ste #lijepaSvakiDan – istaknula je.

Sve A.R.M. dizajn kreacije možete izabrati i naručiti na www.arm-dizajn.com, a aktivni su i na društvenoj mreži Facebook, kao i Instagram stranici gdje njihove svakodnevne objave mogu biti i inspiracija za nove modne kombinacije svih pratitelja.

POKLANJAMO! U suradnji s A.R.M. dizajnom poklanjamo haljinu s fotografije ispod. Pravila su jednostavna – nakon pročitanog teksta u komentar ispod poveznice na Facebooku označi osobu koju bi nagrada mogla zanimati. Dobitnika ćemo odabrati slučajnim odabirom, a ime objaviti u srijedu, 17. ožujka. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije