modna meka

KROJAČKI OBRT ANNA Uspješnih sedam godina u Prelogu

Vodeći tim Anne čija je proizvodnja smještena u Murskom Središću čine vlasnica Svjetlana Škvorc, voditeljica proizvodnje Darinka Oletić te dizajnerica Ana Detoni.

Otkako je prije sedam godina otvorila svoja vrata na adresi Glavna 29 u Prelogu, na samoj gradskoj tržnici, dućan Krojačkog obrta Anna mala je modna meka u kojoj žene pronalaze modernu, kvalitetnu i udobnu odjeću.

Vodeći tim Anne čija je proizvodnja smještena u Murskom Središću čine vlasnica Svjetlana Škvorc, voditeljica proizvodnje Darinka Oletić te dizajnerica Ana Detoni.

One sa svojim kolektivom koji čine uglavnom žene kreiraju i izrađuju odjevne komade za sve oblike ženskog tijela, u svim veličinama i za sve prigode, od svakodnevnih do svečanih, a među najprodavanijim artiklima Anne su haljine, tunike, majice i bluze.

U preloškoj trgovini od prvoga dana kupce dočekuje prodavačica i voditeljica poslovnice Andrijana Marciuš koja ističe da im se zadovoljne mušterije uvijek redovno vraćaju.

– Naučili su cijeniti hrvatski proizvod i kvalitetu koju jamčimo, a radimo samo s prirodnim materijalima. Jednom kad se kupci na to naviknu, uvijek nam se vraćaju i preporučuju nas dalje, govori Andrijana, pa otkriva da dobro postavljeni temelji, ustrajanje na kvaliteti i brižno njegovan odnos s kupcima nije uspjela uzdrmati ni još aktualna koronakriza.

Nakon zimskog sniženja, u preloškoj trgovini Krojačkog obrta Anna, uslijedila je i prigodna slavljenička akcija te su se od 8. do 10. ožujka određeni artikli mogli kupiti po 20 posto nižim cijenama.

Tu priliku nisu propustile vjerne klijentice Ljiljana Mišić i Snježana Kos iz Preloga.

– Evo, zadnje sam kupila hlače, i mogu potvrditi da je sve kvalitetno i udobno, od donjeg rublja do haljina, otkrivaju Ljiljana i Snježana.

Osim odličnih ulova po akcijskim cijenama, bacile su oko i na novu proljetnu kolekciju koja se već nalazi na policama Anninih trgovina – osim one u Prelogu, i u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću, te na još 30 lokacija diljem Hrvatske, ali i putem internetske trgovine, na adresi www.anna.com.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije