Cinestar hrvatska

POKLANJAMO Osvojite ulaznice za film Tom i Jerry u varaždinskom CineStaru!

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči "vjenčanja stoljeća"

Od 25. veljače ove godine u CineStaru se prikazuje film Tom i Jerry. U sinkroniziranoj verziji likovima su glasove ‘posudili’ Dajana ČuljakJan KerekešDražen ČučekMarko CindrićIvan Colarić i Mirna Medaković.

Portal eMedjimurje daruje jednoj osobi dvije ulaznice za navedeni film, a ulaznice se mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 17.3.2021. godine. Ulaznice možete osvojiti klikom ovdje.

Sadržaj filma

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere.

Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja.

Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja, a moguće i samog hotela. No uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni djelatnik koji se urotio protiv njih troje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije