POWER COMPUTERS ČAKOVEC Dođite na rođendanske dane i pronađite laptop po super cijenama

U trgovini Power Computers Čakovec možete razgledati, isprobati i kupiti ono najbolje od tehnologije dostupno na tržištu, a do 5.3.2021. sve to može se ostvariti uz posebne rođendanske cijene

Povodom proslave 14 godina postojanja, trgovina Power Computers pripremila je razne popuste i akcije kojima nagrađuje svoje vjerne kupce. Iz ponude su izdvojili 14 artikla s najboljim cijenama na tržištu.

Međutim, to nije sve 🙂

Uz akcijske cijene za spomenutih 14 artikala, sva ostala roba iz trgovine je također na popustu od 10% sve do 5. ožujka 2021. godine. Kompletna akcijska ponuda može se pogledati na liku: https://www.pc1.hr/akcija-14-godina

Power Computers trgovina nalazi se u Čakovcu, u Zagrebačkoj 87, u zgradi bivšeg Trgohit-a.

Radno vrijeme trgovine:

Ponedjeljak – petak: od 8 do 20 sati
Subota: od 8 do 13 sati
Tel: 040 /310-522, web: www.pc1.hr


Dođite na rođendanske dane u Power Computers i pronađite laptop po super cijenama

Bilo da trebate računalo za posao ili igru, u trgovini Power Computers imaju pravu ponudu za vas. Gameri će u trgovini pronaći veliki izbor mehaničkih i RGB tipkovnica te Gaming miševe i slušalice raznih proizvođača. Kvalitetna i pouzdana XPOWER Gaming računala sastavljena su od najkvalitetnijih dijelova i dostupna po super povoljnim cijenama.

Kupujete laptop?

Jeste li znali da trgovina Power Computers ima najveću ponudu laptopa u Hrvatskoj?

Laptopi za posao, igru ili zabavu čekaju na vas u trgovini u Čakovcu ili posjetite www.pc1.hr i odaberite najbolji laptop.

Servis i čišćenje računala i laptopa

U tijeku je akcija čišćenja računala i laptopa od virusa i prašine prema kojoj će za samo 150 kuna očistiti računalo od virusa i instalirati Kaspersky antivirusni program.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije