Vijesti / Promo
Promo
'Jako mi je stalo' novi je film u CineStar kinima, krajem veljače vrijede posebne pogodnosti za ulaznice
Facebook/I Care A Lot

Cinestar hrvatska

'Jako mi je stalo' novi je film u CineStar kinima, krajem veljače vrijede posebne pogodnosti za ulaznice

U sklopu Obiteljskog paketa i ulaznica za Matineje iskoristite povoljnije cijene ulaznica te poklon djeci za kupljenu kinoulaznicu

'Jako mi je stalo' (I Care A Lot) američki je film iz 2021. godine koji će se od 25. veljače početi prikazivati u dvoranama CineStar Hrvatska.

Portal eMedjimurje daruje jednoj osobi dvije ulaznice za navedeni film, a ulaznice se mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.3.2021. godine. Ulaznice možete osvojiti klikom ovdje.

Sadržaj filma

Marla Grayson vrlo je uspješna skrbnica koja vrlo vješto zakonom manipulira u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzni život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sljedeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvati da izgled može itekako zavarati. Navukavši bijes ruske mafije, Marla mora iskoristiti svaku trunku svojeg šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi.

Također, posljednjeg vikenda veljače, 27. i 28.2. u svim CineStar kinima od 11 do 17 sati traje Obiteljski vikend – tom prilikom možete pogledati najnovije animirane zgode i nezgode Toma i Jerryja, najpoznatijeg miša i mačku na svijetu koji su stigli u CineStar.

U sklopu Obiteljskog paketa i ulaznica za Matineje iskoristite povoljnije cijene ulaznica te poklon djeci za kupljenu kinoulaznicu. Više informacije pronađite ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!